dilluns, 22 de novembre del 2010

Presentació del projecte Equo a València.





Presentant el projecte EQUO.
Lloc: Saló d'actes de Dret Constitucional

Hora: dijous, 25 / novembre / 2010 12:30

Per la vesprada, Juan López de Uralde estarà a València
presentant el seu llibre "El Planeta dels estúpids" a les 19:30 en l'edifici de la Nau, Plaça del Patriarca, València.

Esteu tots convidats.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El projecte EQUO és allà on acabareu casant-vos amb els d'Iniciativa? Eixos que varen prostituir el nom de Compromís?

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

El que anem a anar amb Equo aquesta per veure-ho i votar-ho.
De moment el dijous es fa la presentació, cal assabentar-se de les directrius que ofereix la plataforma, després es sospesen i es voten.
Això de que anirem amb iniciativa, més aviat anirem en el projecte Equo per que si entrem serà per deixar totes les sigles i presentar-nos com un sol partit, no coalicions estacionals, ni unions de fet.
Que és interessant aquest projecte, si és una aposta de futur, potser no siguem els únics que s'uneixi a aquesta plataforma, fins a alguns amb els que no comptem amb ells també es lusionin i es pugin al carro de Equo.

Anònim ha dit...

Si el projecte em sembla magnífic i molt necessari. Amb el que flipe, és amb el fet que dins el projecte, aneu a acabar agafats de la mà de la gent d'Iniciativa, eixa gent que ara demonitzeu per la prostitució del nom de Compromís i no sé quantes coses més. Després de tot el que has escrit ací, tot amb molt poca coherència.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Mira no es molt bé a que et refereixes a falta de coherència, perquè si anem anirem com un sol partit, iniciativa pel País València, Els Verds-Esquerra Ecologista si volen estar en Equo perdran la seva identitat com a partit.
Els Verds l'únic que tenen aprovat és un acostament a Equo, com a qualsevol plataforma que aglutini les forces Verds com es va aprovar en el congrés de Torrevieja, i es va ratificar en l'última taula de País.

Els Verds del País Valencià s'ha decidit anar només amb partits Verds, per a les autonòmiques, per a les locals tenim lliure el camí per fer coalicions amb tots els partits que no ataquin directament els nostres principis.
Si per a les eleccions generals es porta endavant una plataforma que aglutini la majoria de forces Verds de l'estat haurem d'intentar estar.
Una altra cosa nosaltres no anem, a riure-li la gràcia a ningú, si en el seu moment es va arribar a un pacte que va ser compromís i iniciativa no van complir nosaltres no anem ha callar, si en el seu moment el senyor que va fundar Els Verds-esquerra ecologista va ser elegit diputat a corts sota les sigles dels Els Verds de PV, recull l'acta i funda un partit amb els fons recollits amb els nostres vots no li riem la gràcia.
Però si cal fondre's en un partit que aglutini tots els Verds de l'estat allà estarem.

Anònim ha dit...

Trobe que el més coherent serà que aglutineu tot el moviment verd en un sòl partit. Així deixareu de ser un partit marginal, fora de la Vega Baja. I quan féu això, sembla que d'ací no molt, vos tornareu a casar amb gent que ara per ara no són més que enemics vostres.

Amb les coses així, em sembla absurde que no aneu dins de Compromís ARA, quan d'ací ben poc aneu a acabar formant un partit nou amb gent que sí que està a Compromís. I em referisc, tant a nivell local com autonòmic. A la llarga, fins i tot Els Verds del País Valencià eixireu guanyant.

Imagina't que, tot i les previsions de Voro, Compromís entra a les Corts i hi ha representants d'Iniciativa i dels Verds d'Arnal com a diputats. Per molt de partit nou que es formara, gent com Voro, Peris o Roderic, perdrien tota força dins del partit, perquè ells no serien res, mentre que els altres serien càrrecs polítics electes. Havent entrat dins ara de Compromís crec que guanyaríeu més que perdríeu. Però, bé, no passa res. D'ací uns mesos acabareu fent-vos la foto amb els que ara per ara no són més que el dimoni.

per altra banda, seguisc sense entendre perquè el Bloc a nivell local no ha volgut llevar el nom de Compromís a la candidatura. Això sí que li ho preguntaré a Forment a un dels seus 4 blogs.

Salutacions

Anònim ha dit...

Jo no sóc Vicent però pense que te puc ajudar. Els vots dels partits en les eleccions locals se sumen i servixen per a elegir els diputats provincials. Dels resultats que traga el Bloc en Alaquàs, per a que els vots puguen sumar-se als de la resta de pobles, ha d'aparèixer la paraula Compromís. Si a Alaquàs la candidatura fóra Bloc-Els Verds i no apareguera el nom de Compromís, els vots es perdrien.

Anònim ha dit...

Quan em referisc a sumar vots, faig referència als vots de Compromís a tots els pobles de cada província.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Mira per mi no són l'enemic i molt menys el dimoni per a mi són uns partits que encara Verds no tenen presència al nostre poble, per molt que s'entestin no té representació a nivell local, a nivell autonòmic aquesta decidit que anem només Verds.
Si després pel generals ens unim tots en un sol partit i empenyem tots cap al mateix costat, ja es veurà, que s'hagin representació o no hauran de comptar amb nosaltres.
Però tot són especulacions que encara està per veure.

Anònim ha dit...

Juan López de Uralde
«Nos gustaría que Iniciativa y Els Verds formaran un partido como en Baleares» http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2010/11/25/gustaria-iniciativa-els-verds-formaran-partido-baleares/760068.html

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Fa un suggeriment també diu des del respecte, la fusió entre partits necessiten un temps de cocció, perquè si no els cigrons surten durs.También referència fa dels actes i reunions que té programats avui, jo assisteix a aquesta reunió dels diferents partits , ja informaré del que es pugui informar.