dilluns, 7 d’abril del 2008

els EUros tits



Segons moltes fonts, a la vila d'Alaquàs fa temps estem en números rojos, no pel partit que governa que es diu roig, que no ho són!, si us fixeu en els jornals que tenen, de roig en tenen poc.
Bé, però això ja ho sabíem.
Jo voldria demanar transparència en les dades per part de l'ajuntament, ja que tenir un nou cap de comunicació a l'ajuntament que no se sap molt be per a què. ¿Per què la ràdio tancada?
Perquè, si es vol fer ressò d'una notícia és ben fàcil: es fa un ban i s'informa o es fa una circular de paper reciclat, per a la ciutadania, encara que poc ecològic, també és efectiu, com es fa en quan es vol una veritable comunitat veïnal, que al cap i a la fi, què es un ajuntament? L’únic que canvia és quan algú és president d'una comunitat i li costa treball sense cap benefici, amb l’única satisfacció de fer les coses ben fetes, cosa que no passa avui als ajuntaments, sobretot a la vila d'Alaquàs, que estan malbaratant els diners propis: la primera mesura d'esta legislatura: pujada del sou de l’amo del consistori, no perquè fóra miserable. Ho justifiquen per equiparar-se amb el sou dels funcionaris de carrera de l'escala (A). Per què no els apropen als del grup (E) que alguns no arriben als 700 euros amb contractes eventuals i amb amenaces de no torna-los a contractar per a treballar i fins i tot si no eres afí al partit, no et tornen a ternir en compte. Això em recorda tècniques d'èpoces anteriors predemocratiques.

Bé, el que dic dels diners, que mamprenc per la serra d'Irta i fins al Montgo, que donen l'explicació de la falla, com a mínim, una vegada a l'any, per salut democràtica. I si diuen que ho fan tan bé, que ho demostren, amb numeros i que ho publiquen, que avui per internet és cosa d'una estona, si volen. Encara que em sorprendria si ho feren.

Salut i ecologia.