divendres, 11 d’abril del 2008

al metro les bicicletes segons l'hora


bicicletes al metro



Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, amb la finalitat que qualsevol dels seus usuaris puga disfrutar al màxim d’esta nova oferta d’itineraris a partir de les estacions del metro de la zona de València, ha decidit reformar la normativa respecte al transport de la bici en les seues unitats.

Les noves normes es resumixen en els punts següents:

·El transport de bicicletes en les unitats de Metro Valencia és gratuït. Qualsevol viatger que porte el bitllet, degudament cancel.lat, té dret a transportar una bicicleta sense cap recàrrec en el preu.

·Els dies laborables es permetrà l'accés de bicicletes en totes les hores del dia i per als viatges realitzats amb origen i destí entre les estacions dels trams de superfície.

-Els dissabtes, les bicicletes podran accedir als trens i tramvies fins a les 14:00h en tots els trams de les línies de FGV. La resta del dia es podrà accedir per als viatges realitzats amb origen i destí entre les estacions dels trams de superfície. L'hora de limitació es referix només a l'accés, pel que les bicicletes podran romandre en els trens/tramvies després de les 14:00 fins a l'arribada al seu destí.

·Els diumenges i els festius, es permetrà el transport de bicicletes durant totes les hores del dia i en tots els trams de les línies de FGV.

·Les bicicletes s'han de situar en les plataformes de les unitats de manera que en qualsevol moment estiguen subjectes pel seu portador, i s'haurà de procurar no molestar els altres viatgers. S'admetran fins a dos bicicletes per plataforma.



http://www.metrovalencia.com/metroval/htmlval/viaja_metroval/bicimetro.htm