dilluns, 18 d’abril del 2011

El Bloc-Els Verds d'Alaquàs presenta la candidatura. Articulo El PUNT

El Bloc d'Alaquàs presenta la candidatura

La coalició assegura que és el moment que comencen a canviar les formes de fer política al poble

Candidatura que presenta la coalició Bloc  d'Alaquàs. Foto: CEDIDA.
Ha estat presentada a l'Ateneu Cultural i Esportiu d'Alaquàs, davant prop de 200 persones la candidatura de la Coalició que integren el Bloc i Els Verds d'Alaquàs. Esta candidatura, encapçalada pel nacionalista Vicent Forment i seguit de l'ecologista Paco Muñoz i de la militant del del Bloc, Consol Barberà, s'ha mostrat com la representativa dels “sentiments comuns del valencianisme progressista i sostenible del poblet”.
La coalició afirma que la situació d'Alaquàs “és difícil, tant des del punt de vista econòmic, com des del punt de vista democràtic, i de crispació i enfrontament polític en temes d'interès general que necessiten de consensos”. Així aposten pels “consensos” fent “una crida a la societat d'Alaquàs, per participar de la necessària rebel·lió democràtica que exigeix un moment tan exigent com l'actual”.
Vicent Forment va posar l'accent sobre la situació econòmica, social i política a la ciutat “possiblement la pitjor situació de la historia si atenem al nombre d'aturats que en aquests moments tenim”. Davant este moment des del Bloc-Els Verds d'Alaquàs proposen “treballar, tant pel present com pel futur, amb honestedat, legalitat i transparència”. Així va elogiar el caràcter emprenedor dels veïns i va instar a Alaquàs a que “mire cap al futur amb optimisme i il·lusió”.
Per la seua banda Paco Muñoz assegura que per a la Coalició Bloc-Els Verds d'Alaquàs “Cal aconseguir una ciutat més amable amb les persones i menys pensada per a la generació de beneficis exclusivament econòmics.” D'aquesta manera, Muñoz ha assegurat que es comprometen a controlar el creixement de les zones industrials i urbanes, i establir unes fronteres entre aquests espais i els espais verds de jardins, boscos o d'horta, mitjançant una revisió de l'actual PGOU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me Gusta gente joven con ganas de hacer cosas por nuestra ciudad contar, con mi voto.