dilluns, 28 de febrer del 2011

Concentració TREBALL PER A ATURATS I ATURADES



Concentració
TREBALL
PER A ATURATS I ATURADES
1 de març11 horas
enfront del SERVEF

(plaça constitució, junt amb el castell)
Alaquàs
Esta concentració té com a objecte aprovar una plataforma mínima de reivindicacions, que es presentaran amb caràcter d’urgència en els Ajuntaments vinculats a esta oficina del Servef (Alaquàs, Aldaia, Xirivella i Mancomunitat barri Crist).
També volem que servisca per a promoure i preparar la reunió assembleària prevista per al 25 de març a Aldaia, on es constituirà oficialment l’assemblea de aturats, aturades, precaris i pecaries. 
 l’assemblea de aturats, aturades, precaris i pecaries.
Concentración
TRABAJO PARA PARADOS/AS
1 de marzo
11 horas
frente al SERVEF

(plaza constitución, junto al castillo)
Alaquàs
Esta concentración tiene por objeto aprobar una plataforma mínima de reivindicaciones, que se presentarán con carácter de urgencia en los Ayuntamientos vinculados a esta oficina del Servef (Alaquàs, Aldaia, Xirivella y Mancomunidad Barri del Crist).
También queremos que sirva para promover y preparar la reunión asamblearia prevista para el 25 de marzo en Aldaia, donde se constituirá oficialmente la asamblea de parad@s y precari@s.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aturads no és correcte. Es tracta del participi masculí singular del verb aturar, es diu ATURATS. Ja en femení la t evoluciona a d i seria ATURADES.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Mol be moltes gracies per aclarir, la falta ortografia.

Estigueren en la concentració per firmar i donar suport als aturats i aturades, la pròxima reunió ets convoca per al 25 de març a el Matilde Salvador d'Aldaia.