dimarts, 18 de gener del 2011

pista americana IIII



Aquesta foto es a pres aquest matí, les altres són antigues però encara estan com estaven no es van solucionar els problemes que havien, ens referim a les barreres arquitectòniques que existeixen en el nostre municipi i que són una de les prioritats que haurien de solucionar el nostre equip de govern municipal.
No hi havia cap altre lloc on posar el contenedeor de vidre i l'alçada de la vorera continua igual d'alta.
Amb l'increment de l'edat de vida de la gent gran, les persones que per una lesió o malaltia han de viure damunt d'una cadira de rodes, per a qualsevol ciutadà que tinguinens petits amb carro i per a tots aquells que anem a comprar amb carro , haurien desolucionar com més aviat millor.
La llei que regula la qüestió de les barreres es el decret 193/88, de 12 de desembre, pel que s'aproven les Normes d'Accessibilitat i Eliminació de Barreres Arquitectòniques. (DOGV 02/01/89), 22 anys després continuem igual.
Encara que hem de reconèixer que diverses publicacions en fet aquest bloc
a solucionat algunes de les nostres denúncies, però encara queda molta feina per fer, si algú coneix alguna barrera arquitectònica ens la pot fer arribar al nostre correu i la publicarem.elsverdsalaquas@gmail.com
Salut i ecologia menys barreres

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de la pista americana esta molt be, però presenteu candidatura?
Si el feu aneu a soles o amb uns altres? Conteu alguna cosa.

Anònim ha dit...

La pista americana sera IV y no IIII.
Repasa un poco tus números romanos y también el Polaco en el que escribes que no lo entiende ni Dios.Lo menos que podéis hacer es escribir en Valenciano para que podamos entenderos.
Así os va a vosotros que sois cuatro gatos y restando.
Me gusta la ecología, pero nunca votare a un partido, en el que su principal misión, parece la difusión de: PP.CC, PV, y el catalán en tierras valencianas.Todo ello sí, parapetado en la ecología.

Anònim ha dit...

Ja,Ja que risa pista americana J iiii
mejor si no votas a los verdes por q personas como tu no los queremos.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Per al primer anònim, que anem a estar segur, que forma estarem en una o dos setmanes se sabrà, falta llimar unes coses.
Per al segon, no sé si escric bé o malament el valencià, al menys el utilitzo el que tu, no, al meu parer només vas entrar a aquest blog per posar-nos verds, que ja som, per que el que és interessar et interessem poc, il'article menys.
Per a mi estan ecologista un que parla, Valencià, Català, Andalús, Polonès o Romà, si tots remem cap al mateix costat que més dóna com a parlem, si ens entenem.
Per al tercer, M'agrada causar riure ja sigui per una equivocació o provocar la.
La propera pista americana serà IIIII, és més visual, simula el pas de vianants, amb la qual cosa és reivindicatiu i ens agrada comptar palotes. I provoca comentaris.
El que comentes, que millor que el senyor del segon anònim no ens vote, nosaltres volem que ens voteu tots els ciutadans, quants més millor, per poder dur a terme les nostres propostes verds.