dilluns, 27 de desembre del 2010

RECERCA DE PETROLI AL LITORAL VALENCIÀ.


NOTA DE PREMSA


ELS VERDS I ECOPACIFISTES EXIGEIXEN A CAMPS UNA POSICIÓ NÍTIDA I CLARA DAVANT DEL GOVERN DE ZAPATERO CONTRA LA RECERCA DE PETROLI AL LITORAL VALENCIÀ.

Pura Peris, candidata a la Presidència de la Generalitat per la Coalició “Verds i ecopacifistes” integrada pels partits verds valencians, Els Verds del PV i Els Verds Ecopacifistes, ha exigit a la Presidència de la Generalitat Valenciana una posició nítida i ferma contra la recers de petroli al litoral valencia.


En declaracions als medis de comunicació, Pura Peris ha manifestat: “Camps hauria d'exigir immediatament la paralització de l'autoritació del Govern de Zapatero a una multinacional per a que faça estudis al litoral valencià a la recerca de petroli”.


L'economia sostenible que tant nomena Zapatero és fonamenta en l'estalvi energètic, les energies renovables i la lluita contra el canvi climàtic. Qui busca petroli es que pensa utilitzar-lo i aixó va en contra de la sostenibilitat i del futur de la societat valenciana” ha seguit Peris en les seves declaracions.


A més, les conseqüències per al litoral del Golf de València, de Sagunt fins Oliva podrien ser traumàtiques si escomençaria l'extracció d'una hipotètica bossa de petroli, per al medi i que no dir per al sector turístic valencià”, ha dit la candidat d'Els Verds.


Tinc por que el PP no exerceixca de veres l'oposició al projecte, doncs Aznar autoritzà centenars d'hectàries al voltant de les Illes Columbretes per a recerques de petroli, i en matèria de protecció del litoral no han fet res, al contrari, han estat culpables durant molts anys de la seva degradació i urbanització”, ha manifestat Pura Peris.


La coalició Verds i ecopacifistes recolzarà totes les actuacions de les Administracions valencianes i mobilitzacions socials en contra de la recerca de petroli al litoral valencià ara autoritzat incomprensiblement pel govern del PSOE”, ha conclós Pura Peris.


Gabinet de prensa.

2 comentaris:

Manolo Cervera ha dit...

Manolo Cervera ha dit...
Davant la inminet posada en marxa de les prospeccions petroliferes en el golf de VALENCIA en faig una pregunta. Ha hon estan els titiriteros de la cella,els del Cabanyal,els del No a la Guerra,els del Nunca Mais,els del Jo no t'espere,etc.etc ...?
Tal volta tot sigua en exercici de hipocresia maxima o tal volta tot el problema sigua la paraula VALENCIA la que ens fa mirar a atra vanda.
Revelen-mos i no he hu deixem en l'oblit.
Fem la nostra campanya particular i lluitem cada ú en els nostres mitgos

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

A qui tens la noticia que anuncia la llicencia per a poder fer les prospeccions.
http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/01/23/busqueda-petroleo-empieza-hoy/776317.html