dilluns, 20 de desembre del 2010

Es presenta en València la candidatura de la coalició electoral VERDS I ECOPACIFISTES


La candidatura aglutina les forces politiques amb implantació real al territorio valencià.

Toni Roderic i Alejandro Escribano, President dels Verds del País Valencià i Vice President dels Verds Ecopacifistes respectivament han presentat aquest matí de dilluns al Centre Cultural Octubre, els primers candidats de la coalició verda per a les properes eleccions autonòmiques i municipals.

Tant Roderic com Escribano en les seues internvencions han resaltat la suma baix una única sigla de tots els verds valencians, senyalant al mateix temps que encara s’esperen noves incorporacions i en eixe sentit han fet una crida a totes les organitzacions i persones que reclamen de l’ecologisme valencià que “ es sumen a la unitat dels verds per a ser l’alternativa al bipartidisme que ens ha portat a l’actual crisi social, econòmica i ecològica actual”.

Roderic i Escribano presentaren en el mateix acte als primers candidats de la coalició: Pura Peris candidata a la Presidència de la Genetlitat, Clara Rebolledo i Abelardo Lloret, caps de llista de Castelló i Alacant, respectivament i Emilia Nácher que acompanyarà, com a numero dos, a Alejandro Escribano candidat a l’Alcaldia de València.

Pura Peris, candidata a la Presidència de la Generalitat ha dit: “La candidatura VERDS I ECOPACIFISTES és clara, neta i nitida, som la única candidatura netament ecologista, sense “conservants ni colorants”

I a continuat: “Front a les polítiques neoliberals que tant comparteixen PP i PSOE la solució no és quedar-se a casa, mirem Europa, front al capitalisme caduc, el vot verd es l'única alternativa real de canvi que pot generar un impuls a la economia valenciana i un allau de llocs de treball”.

La coalició Verds i Ecopacifistes te previst presentar al votant de 100 candidatures en els municipis de les tres provincies valencianes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

En Alaquàs también se presentará esta coalición Verds i Ecopacifistes o en coalición con otro partido¿?

Anònim ha dit...

Supose que desprès de tot el que ha dit paco, es presentaran com a Verds del País Valencià que es l'unic partit que existeix a Alaquàs. I no com a Verds i Ecopacifistes, ja que els Verds Ecopacifistes no existeixen al nostre poble.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Se presentaren baix les sigles que vote la assemblea local, de moment te puc dir en qui no anem.
I al nostre poble se de algun militant Verds Ecopacifistes.

Anònim ha dit...

Me gusta mucho este proyecto como podría colaborar, estoy harta de que me tomen el pelo los que se llaman izquierdas.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Hola es sencillo de contactar nos envías un correo a elsverdsalaquas@gmail.com si quieres contactar con la asamblea local y si quieres contribuir en el proyecto en el País Valencià también y nosotros ya te pondremos en contacto.

Salud y ecología.