dilluns, 25 de maig del 2009

Pròxima estació Europa.


El passat divendres i com ja anunciarem açi, es va fer el primer acte de campanya a Aldaia,organitzat per els verds d'Alaquàs i Aldaia, per que de pre-campanya ja ne portem uns quants, encara que tots diferents per que nosaltres analitzem la problemàtica de cada lloc, per ha donar les nostres respostes a la gent, no com uns altres partits que li preparen una empresa el màrqueting el seu producte i el llançament a tot a reu sense sentit i tot molt repetiu.
Uns en la seua campanya diguen que van a liderar un canvi de sistema, per a reactivar la economia i lluitar contra el canvi climàtic metres al parlament del estat aproven mesures per a vendre mes cotxes.Mentres de cada 10 euros de inversió, 1 es per a fer noves polítiques i els altres 9 restants es per a mantindre un sistema arcaic.
Per la altra banda tenim els que encara volen mantindre el sistema de la rajola, construir , construir i construir.Negar el canvi climàtic, retallar els drets dels treballadors i de les persones.
Continuar amb polítiques de amiguisme, privatitzacions, destrucció de la xicoteta i mitjana empresa, amb polítiques de pa i circ.

Desprès estén els altres els que fen una política de proximitat de conèixer els problemes de la gent els que no ens moguen interessos monetaris, no mes el benestar dels nostres iguals i de la nostre llar que es la terra.
Fent projectes de futur , per a poder treballar i viure en harmonia en el nostre entorn i amb els nostres iguals.
Fomentant les noves tecnologies i aprofitant les antigues, apostant per la agricultura ecològica i de proximitat que fomentant el comerç minorista, unes rendes bàsiques per als agricultors,per que el menjar be i de qualitat es el 90% de la salut.
Apostant per la igualtat dels dones i els homes, de igual a igual.
De que som una de les comarques mes afectades per l'atur i la falta de respostes que tenin per part de les administracions.
Tot açò i algunes coses se parlaren el passat divendres en el acte a Aldaia.

On va intervindre en Primer lloc Voro Torrijos dels Verds d'Aldaia, després candidata PILAR NAVARRO (d'Esquerra Republicana) i després la nostra candidata Pura Peris la 4ª de la llista Europa dels pobles-Verds.La pròxima Eurodiputada Verda de l'Eliana.

Salut ,ecologia i Europa dels pobles verds.