divendres, 29 de maig del 2009

El port de Silla


Ahir ferm campanya al port de Silla per a reivindicar la recuperació de les zones humides i marjal de tot el territori europeu i mes en concret els ubicats al nostre País.
Encara que no tan gran com el port d'Arinaga però si en mes activitat.

El port de Silla un paratge molt bonic de la nostra terra, amb els camps d'arròs de fons i parlant en el iaios que estaien en l'ombra passaren un rato prou relaxant .Ens acompanyaren les nostres candidates Pura Peris , Pilar Navarro , Voro Torrijos i alguns companys de Silla, con es el regidor Antonio entre altres.

VOTA EUROPA DELS POBLES-VERDS

11 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Els Verds con ERC? Madre mía. Vais a espantar a los votantes ecologistas. A mi el primero-

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

+ BNGA,ERPV, CHA, ARALAR, EA i Entesa per Mallorca.
Si te espantas es por que quieres.

Anònim ha dit...

ERPV? ESOS QUIENES SON? DILO CLARO. ERC.

Pues eso, que con mi voto no contéis.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Me pareix que el teu vot, mai a segut ecologista i d'esquerres.
Per mi pots votar a qui mes ten agraden.

Anònim ha dit...

Pues vale lo que tu quieras. Cuando habéis ido con Bloc o eu os he votado. Con ERC o hace 5 años cuando ibais con el psoe pues no.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

El tema es que amb el bloc i Eu, cada vegada que se ajuntem, després en fan alguna de Jaimito, no volen donar la alternança com el cas de Aldaia, en el compromís ja veus el que a passat, en el psoe no havem anat mai, el que passa es que nosaltres no presentarem candidatura a les anteriors europees a canvi de tindre uns compromisos electorals, que sigueren,la inclusió en les seues llistes una persona i a les generals un altra,
i que se firmaren els tancaments de les centrals nuclears que de moment no a complit.
El nosaltres fem una valoració de les possibles aliances electorals i pensem que la millor per anar a aquestes eleccions era anar tota las amalgama de partits i colors de aquesta aliança
i sabem que ells cumplisen els seus compromisos no com altres que a la primera de canvi te la juguen.

Anònim ha dit...

Esquerra en estes eleccions li l'ha jugada a EA, que al final ha acceptat anar en la llista però sent molt crítics amb Esquerra, i també a PSM, que vos dóna suport extern perquè no han volgut acceptar unes condicions innegociables del partit de Puigcercós i no s'ha integrat a les llistes. Confieu amb Esquerra i ja voreu com vos l'acaben jugant. Al temps

De cara a les europees, crec que esteu en la millor llista que podria haver per a estes eleccions. I ho dic amb sinceritat. Tot i això, no pense votar una llista que estiga encapçalada per una persona d'Esquerra. A mi, igual que a l'anterior anònim sí que m'espanten, i vos assegure que no seré l'únic.

Pel que fa a nivell de País Valencià, anar amb Esquerra significa estar dintre de la marginalitat política. Si això és el que voleu. Altra cosa és que tingueu més alternatives a anar amb ells.

Anònim ha dit...

I això del psoe de fa 5 anys digues-li com vulgues, acord, coalició, integració... però fa 5 anys no vos presentàveu, teníeu gent a les seues llistes i feieu campanya junts. Si això no és anar amb ells....

Vaja, com el bloc en les últimes eleccions de València ciutat. jeje

Salut i país

Anònim ha dit...

per cert, gràcies per deixar-me participar al teu blog.

Salutacions

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

El tema es que si ixen euro parlamentaris de aquesta unió de partits, se integraran en el grup verd europeu.
Se a pactat una rotació dels candidats encara que la encapçale Oriols Junqueras la nostra candidata també tindrà el seu temps a Brussel·les.
Ami por no me dona res en polítiques democràtiques .
Ami en dona por l'atur que estem patim, el canvi climàtic i les malalties altres coses votar a un partit o altre.
A mes a mes votar a el bipartidisme que dona lo mateix els rojos que els blaus tots en fan les mateixes polítiques de fet a el parlament europeu el 70% de les lleis les voten conjuntament el dos partits majoritaris i a patir els de sempre.
Gracies a tu per intervindre.

Anònim ha dit...

ei! L'última vegada que vaig votar un partit majoritari va ser la primera vegada que es presentà Jag a les eleccions, i no ho tornaré a fer mai.

Salutacins