dilluns, 27 d’abril del 2009

De l'Eliana a Brussel·les




PURA PERIS CANDIDATA DE LA CONFEDERACIÓ DELS VERDS PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS AL PARLAMENT EUROPEU

Les previsions dels resultats apunten que la ciutadania valenciana tindrà una eurodiputada verda en el parlament europeu Pura Peris

Els Verds del País Valencià, 24/04/2009.- Molta satisfacció entre Els Verds valencians al tancar-se positivament esta setmana a Madrid les negociacions entre els diferents partits d'esquerra nacionalistes i ecologistes que formaran la coalició “Europa dels pobles-Verds”, ja que la primera candidata dels Verds en la dita coalició, que ocuparà el quart lloc de la llista per a tota Espanya, és Pura Peris, membre de la direcció dels Verds del País Valencià, triada per a encapçalar la llista en l'últim Consell Confederal dels Verds.

Segons apunten les previsions dels resultats que obtindrà esta coalició -dos o inclús tres eurodiputats-, i el sistema de rotació dels eurodiputats electes que han acordat els partits firmants, es pot dir que la ciutadania valenciana tindrà una eurodiputada verda defenent els interessos de la nostra gent i el nostre territori en el Parlament Europeu.

La coalició

“Europa dels pobles-Verds”
està formada per la Confederació dels Verds d'Espanya, Esquerra Republicana de Catalunya, Bloc Nacionalista Gallec -que en els anteriors comicis europeus va formar coalició amb CIU i PNB-, Aralar i Eusko Alkartasuna, la Chunta Aragonesista i, quasi amb tota seguretat, el PSM. A més, està adherida a la coalició una altra força ecologista, Els Verds Ecopacifistas, que les passades eleccions generals ja van acudir en coalició amb Els Verds.


el seu blog:Pura Peris. Els verds de L'Eliana.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La numero 4 i diputada? Si la coalició trau 2 diputats, serà tot un èxit.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Primer cal votar i després ja veurem.
Però les xifres diuen que anem a traure en entre dos i tres, jo espere que inclús mes, per que els que ens estan governant fins ara a nivell autonòmic, estatal i europeu crec que no ho estan fent molt bé, per que si ho estigueren fent bé, no estaríem involucrats en totes les crisis que estem ficats: Immobiliària, financera, social, energètica.
Em pareix que ja ha arribat el moment de canviar el rumb i em pareix que els únics que portem brúixola som nosaltres.
Però el que tenim clar que amb el sistema de rotació Pura Peris estarà a Brussel·les defenent els interessos dels valencians.

Anònim ha dit...

entre 2 i 3? ni de conya! i que coste potser vos vote!

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Si ens votes pot ser que si que arriben als 2, i si parles amb els teus amics de que ens votaràs, pot ser que arriben als 3.