dijous, 3 de juliol del 2008

nosaltres els valencians


El tema de hui és sobre la publicació en la Web del nostre ajuntament sobre els enllaços que té la nova contractació dels llocs del mercat, i els dos enllaços que té el nou pgou. Que estan publicats en perfecte castellà i sense l'opció als valencians parlants perquè puguen llegir-ho en el seu idioma.
No em molestaria a dir-ho si no fóra per que l'ajuntament crea en el seu moment un reglament municipal per a la promoció de l'ús del valencià en el municipi d'Alaquàs.
Que en els seus 36 pagines resol un compendi d'11 articles que no es molt bé perquè.
Per que fer articles per a no complir-los, per a això ens podíem haver estalviat tot eixe paper que en el seu dia s'utilitze, també els diners de cost .

L'article 7 resa així.
L'ajuntament d'Alaquàs promourà el valencià en els mitjans i canals comunicació propis, com ara el butlletí d'informació municipal, els anuncis publicitaris, els bans ,els avisos per megafonia i qualsevol altre mitjà de comunicació publique o privat al qual puga tindre accés com a ràdio o la televisió, a fins assolir una normalització total.
Per favor complisquen, almenys els reglaments que vostés en el seu dia van aprovar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sois minoria para que traducirlo.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

No se si som o no minoria però amb polítiques com les que des de fa algun temps estan desenrotllant el governs local, autognom i de l'estat prompte serem molt pocs.