dijous, 24 de juliol del 2008

Hawaii Bombai




Estem de vacacions l'aire condicionat a mil, les finestres obertes i un sense fi de sorolls omplin la meua vida i la de molts alaquaseres i alaquasers, les discussions del veí, que no deixa dormir, els xiquets que no tenen escola s'avorrixen , els badenes dels carrers que genera molt sorolls i inclús sobre bots quan els travessen camions, el nado que es desperta amb el camió del fem a les 02:00 del matí, el Camarón el regueton sonant molt , la moto de pressa lliure , la maquina de agranadora amb la maquina de bufar que et desperta al matí i t'ompli la casa de pols, si tens les finestres obertes, si et agafa pel carrer mes val que no tingues al·lèrgia a la pols!, els vols de l'aeroport que no paren de passar per damunt dels nostres caps amb tot el soroll que genera pareix que tenim l'entrada de la pista damunt del cap, clar hi ha mes vols que de costum i quan els donen pas perquè passen per damunt del nostre poble , la pol·lució que genera, bo que no tingues obres al costat de casa per que entones és el súmmum . Açò acabara com el ball de Torrent, per a anar al ball eixir un'hora abans no siga que arribes i este acabant. El AVE fent pols i soroll. Nosaltres sense tramvia sense metre i tots tan contents.
Les bicicletes són per a l'estiu, que ve, l'altre, el de més enllà, si pareix paranormal, que sense carril bici es puga circular. ¡Potser en una altra dimensió!
Les gavines de viatge a Fervasa, per que no es veu on esta, però sentir olor es sent, tot això són els entreteniments en vacacions en la vila d'Alaquàs paradís terrenal.
Fins al final de l'estiu que fa molta calor en l'ordinador, que com a ecologista que sóc no tinc aire condicionat, una vegada llegiu este post no torneu a veure-ho no per res per que fins a finals d'agost jo no publicara res llevat que les circumstàncies ho requerisquen, que es consumix energia per a res i puja el comptador el de la llum! Feliç descans per a tots menys a un el ja sap qui és.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Para mi el camión de la basura es el que me tiene condenado todos los días a las 02:30 me despierta y haber quien se duerme, con el calor que hace.
Aviones también pasan muchos más que los de costumbre.

Anònim ha dit...

Cada un té la seua condemna, la meua és el veí que tinc, que té una moto gran, se'n va a treballar a les sis del matí, clar no necessite despertador, encara que el meu sone a les set i mitja, però pensant com se'n va de content a treballar, li enrosca l'accelerador, això es veu que no té preu, però dormir sense sorolls tampoc ho té.

Barri La Puríssima ha dit...

Bon estiu Paco! Tot i que descansaràs en estiu, no renunciem del tot a poder-te llegir! Ens veiem al setembre.