diumenge, 6 de juliol del 2008

Cofrents a tir de pedra


Pareix que la nostra vetusta nuclear com sempre dóna que parlar.
Segons els periòdics: Levante, Las províncias.
Té més incidents que Usa i l'URSS en la guerra freda.
Quan inclús estem parlant de la ultima parada tècnica, pareix que un camió se li caigut un poc de càrrega, espere que siga molt poca per que parlant d'energia atòmica molt poca pot fer molt de dany.
Però clar en plena crisi del petroli, haver-hi qui se li ocorre dir que la va posar terme a les centrals nuclears, encara que després estiguen venent que aposten per les energies renovables, però apostar de paraula açò és molt fàcil cal apostar amb diners, subvencions, amb polítiques d'estalvi energètic i deixarem de ser yonquis del petroli d'una vegada per sempre.
Però clar com els diners es gasta en la campanya amb els 2500 euros per als xiquets de bolquers en compte de fer guarderies publiques, que suposen un terç del salari d'un mil eurista això qui ho siga, per que dels que no arriben a mil euros jo conec a molts.
I els 400 de rebaixa del irpf, clar això serà per a qui treballe per al que no treballe que.
Bueno al que anàvem si per una d'aquelles hi ha una fuga o pitjor inclús una explosió nostre volgut poble es troba a tan sols 57,39 Km. En línia recta que amb vent de Garvi, podria afectar-nos en poques hores, però clar això segons ens compten no pot passar, per que la seguretat és extrema .
Però el que es veu en este país són molt freqüents les fugues sense donar-los la menor importància per exemple la de Asco.
Espere que consideren que el combustible nuclear es troba latent milers d'anys encara que demà tancaren totes les centrals nuclears el perill no cessa en milers d'anys, per que una vegada tancades utilitzaren els atuells com a magatzem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

13 dias 4 incidentes

Anònim ha dit...

Què dius? com va a haver un accident!??? a nosaltres no ens tocarà mai! les coses dolentes sempre ocorren a altres...
si, si... ja vorem... jo em cague de por al llegir estos articles...

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/nuclear/Cofrentes/notifica/cuarto/incidente/semanas/elpepuespval/20080714elpval_2/Tes

una abraçada

Isa