dijous, 19 de juny del 2008

Sobre rodes



Pareix que el govern municipal només vol fer pàrquing per a cotxes, això de promoure l'ús de la bicicleta no entra dins dels seus plans. Amb tot amb això que milloraria el medi ambient i la salut d'aquelles persones que les utilitzaren.
Sobretot quan l'única cosa que fan és fer-nos arribar propaganda sobre el nou POUG fent referència hi ha una ciutat verda, es volen posar l'etiqueta de verd, per que sona bé.
Però a l'hora de fer la vila mes sostenible, dotant-lo d'un lloguer de bicicletes subvencionat majoritàriament diuen que no.
També vull fer referència al carril bici que molts dels quals no arriben a cap lloc que arribat el moment es tallen sense més.
Clar que no es que ve esta notícia ara en els periòdics si el termini s'acabe
El 19-09-2007 segons indica la Web AVÉN.
La que si esta oberta és, és la d'energies renovables que el termini acaba el 24-04-2008 fins a un 45% del total de la inversió.
Però clar cal aportar el 55% com a mínim del total, tal com estan les arques municipals això de cuitat verda pot esperar.


Vull també fer referència al meu amic Rafa Montoro que se li rendirà un homenatge pòstum per la seua dedicació a l'esport en especial al futbol. Amb un trofeu triangular anual, que enguany se celebrara dissabte que ve 21-06-08 a les 18:00 en les instal·lacions del terç.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Las subvenciones que ha recibido el castillo esas si que las cobra pero
dotarnos de un servicio de alquiler de bicicletas eso no interesa.
Que vergüenza.