dilluns, 9 de juny del 2008

III Congres els Verds del País Valencià


Acabat d'arribar d'Orihuela del congrés dels Verds del País Valencià(a partir d'ara EVPV / LVPV), que com a fruit d'una fusió de les organitzacions polítiques els verds del País Valencià i Esquerra Verda - iniciativa pel País Valencià i Esquerra Alternativa de Buñol.

On hem aprovat els nous estatuts que regiran el partit des d'ara , on hem aprovat 46 articles, 1 disposició final i 2 transitòries.
Amb molt d'esforç per part de la ponència política, per a desenrotllar uns estatuts que serà els que marcaren les pautes de funcionament del nostre partit, donant un impuls vertebrador en esta nova etapa, que reactiva el dinamisme de l'organització, dotant de noves ferramentes per a arribar als problemes de les persones i intentar solucionar-los amb major rapidesa.
Per cert amb un gran consens a l'hora d'aprovar-los.
La formació ha triat els membres de la Presidència Executiva, composta per tretze membres, i encapçalada per Toni Roderic (Marina Alta). La resta de membres són Joan Francesc Peris, Silvia Pérez, Joan Lluis Soler i Begoña Martí ( la Safor), Miquel Miralles (Baix Mestrat), Pura Peris (Camp del Túria), Manuel Culiáñez i julia Páez (Baix Segura), Celso Luján (Esquerra Alternativa de Buñol), Voro Torrijos i Emilia Nácher (L´Horta), Manuel Acevedo (Baix Vinalopó).

També es van crear els premis gira-sol que seran entregats a Dénia el dia 27 en un sopar als guardonats per la difusió dels valors mitjà ambientals i valors socials.
En la seua primera edició, els premiats han sigut:
-María José Picó, acció periodística mediambiental.
-Robert Costa, jesuïta del ONG “Vivendes per als Sense Sostre”, acció solidària.
-ACTIO, acció en Educació Ambiental i Ecoturisme
-ACUSTEL, empresa que treballa en el camp dels mesuraments acústics.
-AAVV “Mare de Déu de Monserrate” de Torremendo, entitat cívica que porta des de 1994 treballant en la defensa dels valors ambientals del seu entorn, enfront de la instal·lació indiscriminada d'abocadors.
-Joan Brusca, dirigent de la COAG-Unió, “in memoriam”.

En fi crec que en este congrés es recordara pel gran consens adquirit.

III Congreso de Los Verdes del PV

4 comentaris:

Anònim ha dit...

O sea, los mismos perros con los mismos collares. Ni se los han cambiado para disimular.

Anònim ha dit...

Si no te gustan es fácil de cambiar te apuntas a el partido y intentas cambiarlo.
Pero si lo único que buscas es crear
confusión con frases hechas, para recoger fruto partidista mas vale que cambies de táctica aqui tenemos las ideas muy claras.
Sabemos que el que no esta es por que no quiere estar.

Te pediría que utilizaras un lenguaje
más suave para decir las mismas cosas, no es necesario faltar.

Anònim ha dit...

Si no estigueren Roderic i Peris em faria il·lusió el vostre projecte. Vosaltres sabreu que feu.

A Alaquàs seguiré votant al bloc perquè porta més temps currant-s'ho al poble i té opcions reals d'entrar a l'ajuntament. Si anàreu junts Bloc i Els Verds al poble ja seria la rehòstia. Perquè la coalició que féreu en les últimes amb el tipo eixe d'EU, que és un impresentable, era imfumable... i no per vosaltres.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Els pactes per a les eleccions són necessaris pel límit imposat pels segrestadors de la pluralitat, que són els dos grans partits que sempre imposen la seua llei, per a l'única cosa que estan, els dos d'acord és per a no abaixar el límit electoral i per a pujar-se els sous.
A Alaquàs s'intent el mateix acord que es va fer el compromís per a la generalitat que després ha sigut un fracàs per tensions entre els mateixos partits.
Però com sempre ja saps qui guanyara amb estes travetes, que els partits xicotets ens posem entre si.
En els verds sempre hem apostat pels pactes, per les fusions, de diferents partits, amb uns acords de mínims, que per la nostra part sempre es van complir.