diumenge, 25 de maig del 2008

Pista americana III

Continuem buscant llocs poc accessibles d'Alaquàs , sense fixar-se molt de seguida trobem u, que pareix no molt antic per que si foren anteriors a la llei de barreres es comprendria però no és així, ens referim a la parada del auto bus situat en el carrer c/Conca en la part d'Alaquàs.

Si ens fixem el que mes molesta a banda del fanal és la imatge corporativa del nostre ajuntament situada en la dreta, però clar la imatge corporativa preval a l'accessibilitat del lloc.
Exactament passa en el nostre volgut Musical que l'accés de la porta principal de l'auditori, no hi ha rampa un edifici recentment restaurat.

Bueno si ens fiquem en algun barri antic com l'Olivar, ací augmenten els obstacles les voreres estretes els cotxes, pujats en les voreres i rastells d'una altura més que considerable.
Algun carrer com a Sant Jeroni va tindre la sort que la remodelaren però totes les altres que.
També visitem el barri de la Puríssima per a ser un barri modern té unes voreres molt estretes plenes d'obstacles i que no complixen normativa.

Els parcs u és prou accessible però esta prou degradat encara que denota que tenen bons artistes pels grafit exposats.

L'altre no existix ni una sola rampa, en alguns llocs es necessita pujar fins a tres rastells per a
accedir a la zona de jocs.


Igual que els accessos a camí vell molt degradats la zona de col·legis també poc accessible per obstacles en la vorera.


També la vorera este del poliesportiu el Bovalar esta plena d'obstacles, bo això sense comptar les obres.

2 comentaris:

Barri La Puríssima ha dit...

Enhorabona per aquesta extensa i completa cerca d'incoherències. La veritat és que, pel que fa al nostre barri, heu deixat tot ben clar...fa algun temps que nosaltres també teníem ganes de fer una cosa semblant, però se'ns heu avançat! Millor així...encara que no descartem reprendre la vostra denúncia.
Seguiu així i enhorabona...

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Podeu col·laborar enviant fotografies de barreres arquitectòniques el seu ubicació és pel bé de tots, en especial dels que tenen la mobilitat reduïda.