divendres, 20 de juliol del 2012

DIMISSIÓ JA.


ELS VERDS DEL PV DEMANEN LA DIMISSIÓ IMMEDIATA DEL PRESIDENT FABRA I LA CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS ANTICIPADES.

Gandia, 19 de juliol de 2012.- El portaveu d'Els Verds del País Valencià, Joan Francesc Peris ha fet declaracions als mitjans de comunicació davant de la notícia de la petició de rescat de la Comunitat Valenciana realitzada pel President Fabra.

“Que siga la Generalitat Valenciana la primera en demanar la intervenció de l'Estat i per tant supose la pèrdua del poder autonòmic valencià només té una lectura: ha fracassat estrepitosament el model econòmic del PP i això exigeix la dimissió immediata del President Fabra i la convocatòria d'eleccions autonòmiques anticipades”.

Els Verds del PV consideren que davant de la fallida total de la Hisenda Valenciana el PP no té cap excusa, ni argument de que han estat altres els responsables de la quebra.

“Avui mateix que fa un any de la dimissió de Camps, hem de recordar quan Rajoy el posava com exemple de gestor i del que aleshores deien el model econòmic valencià a exportar a tota Espanya. Ara no pot dir que és per la herència de Zapatero pel que ha fracassat el PP valencià al front de la Generalitat Valenciana, doncs fa poc de temps s'apuntaven totes les preteses glòries d'una bambolla immobiliària i financera que els havia petat a la cara i no han tingut ja més remei que reconéixer-ho” ha seguit en les seves declaracions Joan Francesc Peris.
   
Els Verds del PV són conscients que la situació de l'economia es molt crítica al conjunt de l'Estat Espanyol i en el marc de l'euro, però consideren que els més responsables i millors representants del model econòmic i social que ara ha fracassat no poden seguir ni un dia més al front de les institucions valencianes. 
   “Aquells que han portat a les darreres conseqüències el model especulatiu, el malbaratament dels diners públics en projectes faraònics inviables com Terra Mítica, la Ciutat de les Arts i des les Ciències, la Ciutat de la Llum, l'Aeroport de Castelló, la Copa d'Amèrica o la Fórmula 1, han enfonsat la RTVV, han estat totalment irresponsables en la gestió ambiental i forestal, han abandonat l'agricultura valenciana i han portat a la fallida a les institucions financeres valencianes, tot esguitat de casos de corrupció empresarial i política, Gürtel, Emarsa, Brugal... no poden fer altra cosa que reconéixer el seu fracàs polític i abandonar el govern valencià per a que siga el poble valencià el que determine quines han d'ésser els nous gestors de la situació per a començar a reeixir cap endavant amb nous plantejaments” ha dit el portaveu d'Els Verds.



“Al poble valencià li costarà patir molts sacrificis per eixir del pou on ens ha enfonsat el PP de Zaplana, Olivas, Camps, Rita, Rus, Alperi, Pedro Hernández Mateo i tots els Fabra, però tota aquesta gent no té cap credibilitat per encapçalar el dolorós camí que ens pertocarà fer a partir d'avui”, ha conclòs en les seves declaracions Joan Francesc Peris.