dilluns, 7 de març del 2011

Feliç dia dones treballadores

Milions de dones en el món pateixen violències, treballen en precari i amb risc per a la seua salut, viuen en la pobresa, carreguen amb tradicions culturals i religioses o són
venudes com a esclaves. Només pel fet de ser dones.

L’actual era de capitalisme global està servint per a restringir més els nostres drets amb l’excusa d’una crisi que nosaltres no hem creat, però estem pagant.


Un any més volem celebrar aquest dia amb totes les dones, expressar el compromís que tenim els Verds d'arribar a la igualtat total entre les dones i homes en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana professional i personal.

Creiem en la igualtat salarial en el mateix àmbit de treball, la no discriminació de les dones per arribar als llocs de responsabilitat, la coordinació de la vida laboral amb la familiar, el suport a les dones que perden el seu lloc de treball per estar embarassades, una altra forma de discriminació.

Volem fer una crida d'atenció perquè s'acabi d'una vegada la plaga de la violència masclista, no dubteu a denunciar, contra el mal tractador no hi ha segones oportunitats.

Llistat de les dones mortes el 2011, el nostre condol.

També creiem en la igualtat a casa nostra, llei universal per la qual totes les persones tenim els mateixos drets i els mateixos deures, que això no quedi en paper mullat.

Continuem lluitant per una societat més justa i menys masclista.


Volem fer referència a un Manifest amb què ens identifiquem totalment LES DONES DIEM PROU A CAMPS


manifestació pel Dia Internacional de la Dona, us esperem



Lloc: Plaça Parterre de València
Hora: dimarts, 8 / març / 2011 19:30


Feliç dia dones treballadores, en definitiva, a totes les dones, feliç dia.