divendres, 25 de març del 2011

Caminat junts per un objectiu.



Després de moltes negociacions i sense publicitat, hem arribat a un acord que pensem que serà un bon revulsiu en la política local. Si tot va bé i les ciutadans volen, serem l'aire fresc que omplirà l'ajuntament de noves idees en la gestió del nostre poble, molt enrarida després de tants anys de poder dels mateixos, amb una oposició fràgil. Volem també que les ciutadans prenguin part en les decisions importants, posar en pràctica la democràcia participativa i sobretot no decepcionarem a ningú amb tot el nostre treball, sempre encaminat a millorar la qualitat de vida les alaquaseres i les alaquasers.
Gràcies a tots les que van donar el seu suport perquè aquest acord fos possible.
SALUT, ECOLOGIA, BLOC-ELS VERDS D'ALAQUÀS.
Paco Muñoz.



Notes de premsa en diferents diaris.





EL BLOC I ELS VERDS D'ALAQUÀS, ES PRESENTARÁN CONJUNTAMENT A LES PRÒXIMES ELECCIONS MUNICIPALS

Les direccions del Bloc d’Alaquàs i d’Els Verds d’Alaquàs, han tancat un acord preelectoral per a concórrer conjuntament en les pròximes eleccions municipals del 22 de maig.
Els dirigents locals dels dos partits, Vicent Forment (BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ) i Paco Muñoz (ELS VERDS DEL PAÍS VALENCIÀ), han signat aquest matí l'acord definitiu, després d'haver estat negociant les condicions de l'acord durant les últimes setmanes. En el document aprovat s'arreplega un primer esborrany de les principals línies programàtiques que conformaran el programa electoral de la coalició.
Així mateix ambdues formacions han decidit que la candidatura siga encapçalada pel Secretari Local del BLOC, Vicent Forment, seguit pel portaveu dels VERDS d’Alaquàs Paco Muñoz. Durant els pròxims dies es donarà a conèixer la candidatura en la qual destacarà una presència important de persones independents, sense cap afiliació política però que s'han sumat a aquest acord entre el BLOC i els VERDS d’Alaquàs.
El candidat a l’alcaldia del BLOC-VERDS, Vicent Forment, va manifestar, que, “ambdues formacions polítiques, hem deixat apart les nostres diferències, per a tancar l'acord”, ja que en les pròximes eleccions municipals “a Alaquàs no és suficient amb un canvi de persones”. I per tant hem de “treballar per a retornar la veu a la ciutadania i propiciar la participació democràtica dels veïns i veïnes en la gestió dels problemes que els afecten”.
Per la seua banda Paco Muñoz ha manifestat que amb aquesta coalició electoral, entre el BLOC i els VERDS d’Alaquàs , serà possible la presència d'una nova força política en l'Ajuntament “que trenque amb el bipartidisme i les majories absolutes, i siga capaç de conformar un govern municipal amb un canvi radical en les formes de governar de l'actual equip de govern municipal”.


El Bloc i Els Verds presenten candidatura conjunta a Alaquàs

Les direccions d'ambdues formacions han tancat un acord preelectoral

Vicent Forment encapçalara la llista de la coalició

El dirigent local del Bloc, Vicent Forment, i el dels Verds del País Valencià, Paco Muñoz, han signat l'acord definitiu per concórrer conjuntament a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig. En el document aprovat, s'arreplega un primer esborrany de les principals línies programàtiques que conformaran el programa electoral de la coalició.
Així mateix, ambdues formacions han decidit que la candidatura siga encapçalada per Vicent Forment, seguit per Paco Muñoz. Durant els pròxims dies es donarà a conéixer la candidatura en la qual destacarà una presència important de persones independents.
Forment ha manifestat que amb dues formacions polítiques han deixat de banda les diferències “per retornar la veu a la ciutadania i propiciar la participació democràtica dels veïns en la gestió dels problemes que els afecten”.
Per la seua banda, Paco Muñoz ha assegurat que, amb aquesta coalició electoral, serà possible la presència d'una nova força política en l'Ajuntament que “trenque amb el bipartidisme i les majories absolutes, i siga capaç de conformar un govern municipal diferent”.
Darrera actualització ( Dijous, 24 de març del 2011 21:35 )

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que seáis los dos concejales que se bajen de la poltrona ya, necesitamos que entre sabia nueva. Suerte.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Muchas gracias por mostrar tu apoyo, muy pronto hacemos la presentación, ya avisaremos para que los amig@s,simpatizantes y vecin@s puedan acudir a mostrar su apoyo a nuestra coalición.