dimarts, 29 de març del 2011

EL PERILL NUCLEAR, A EL CASTELL




Avui 29-03-2011 a les 19,30 heu de fer un forat en l'agenda i vindre a la xerrada que tindrà lloc al Castell d'Alaquàs sobre EL PERILL NUCLEAR després de l'accident de Japó. Us hi esperem.

Convocquen: PLATAFORMA GENT DE L'HORTA, CEVA, ARREU I ECOMEDITERRÀNIA.

Després de tot el que ha passat a Japó i el que nosaltres portem denunciant molt temps, que podia passar, organitzen aquests col.lectius una xerrada debat, sobre elsperills de l'energia nuclear, que tant ens intenten vendre les elèctriques, els governs detorn com la panacea de l'energia barata i neta. Ara veurem com van s'ha netejar després de la fusió del nucli de Fukushima, si que ho deixessin tot net de vida, per molts segles.


Nosaltres que vivim dins l'àrea de influencia a menys de 50Km  de Cofrents, que si hi hagués un accident, el mínim que ens passaria, és que haguéssim de canviar de residència de per vida, hem de fer força perquè la desmantellin ja i treure'ns un perill de les nostres vides.

Si vols assabentar-te dels perills reals d'aquesta energia incontrolable, per molt que intentin vendre'ns que la tenen controlada apropa't hui a el Castell.

Salut i ecologia