dijous, 13 de maig del 2010

V cartxofada per l'horta


Com en anys passats i sempre aprofitant que hi ha carxofes, diversos col.lectius i partits polítics, venim reivindicant el necessari que seria salvar el poc que queda d'horta de la aboragine construcctora de les passades dècades, ens ha deixat per poder contemplar, gaudir, treure-li profitós cultural, per que no monetari, d'una horta heretada dels àrabs que fa més 700 anys que la poblaven. Que durant molts segles va donar de menjar a molts Llauradors que vivien d'aquesta terra, i que ara molt pocs d'aquests queden.
L'agricultura ecològica ens dóna una via per poder donar-li vida a l'horta i beneficis als que la treballen i als que consumeixen els seus productes, a tota la societat en general.
També pot ser una sortida econòmica per a tots aquells que estan sense feina, per ser un producte que té molta sortida en estar demandat en molts països de la Unió Europea i també per l'augment de demanda en el mercat nacional.
Per estar demostrat el beneficiós que és per a la salut consumir aquests productes lliures de pesticides, hervicidas, adobs químics i transgènics.

Per això i per moltes coses més et convidem a que vagis a aquestes jornades en defensa de l'horta.
Si voleu més informació escriure un e-mail: elsverdsalaquas@gmail.com

1 comentari:

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Gracies a vosaltres per el recolzament una salutació es veien en les jornades.