dilluns, 24 de maig del 2010

cartxofada per l'horta 2010


Com ja veureu aquest cap de setmana a estat força atrafegat divendres al costat d'altres col.lectius vam tenir primer un vídeo sobre la sobirania alimentària al Brasil com més de 2 milions de persones surten endavant gràcies a l'ocupació de terres que no són explotades pels grans terratinents i gràcies als cultius ecològics.



S'agrupen en cooperatives i creen cases i centres d'estudis per als seus fills, pressionant el govern per expropiar les terra per als que la cultiven.

Després Joan de la plataforma Transgènics Zero, ens va explicar a d'una manera molt detallada, tots els perills que té els transgènics sobre altres cultius, animals i l'ésser humà i tots els problemes que generen en el medi ambient i en la societat.

I diumenge celebrem la tradicional cartxofada en defensa de l'horta i aquest any també per l'horta lliure de transgènics, en el barranc d'Aldaia, on aquest any vam gaudir d'unes paelles de verdures, Tallin, amanides, fruita, vi i tot això fruit de l'agricultura ecològica només puc dir-vos que tot està boníssim i tot amenaçat amb les dolçaina i el tabalet.





Esperat a l'any que ve a que arribi la cartxofada de l'any que ve.

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.20minutos.es/noticia/716899/0/alimentos/organicos/nutritivos/