dissabte, 5 de desembre del 2009

LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA DE MORERA




ELS VERDS DENUNCIEN LA MANIPULACIÓ INFORMATIVA DE MORERA I MONICA OLTRA PER UTILITZAR EL NOM DEL SEU PARTIT PER A CONFONDRE L’ELECTORAL VALENCIÀ UNA VEGADA MÉS.

La Presidència dels Verds del País Valencià davant l’aparició en diferents mitjans de comunicació d’un acord electoral entre “ Bloc, Iniciativa i Els Verds” vol deixar clar que Els Verds no han signat en cap moment ni han participat en cap negociació en aquesta legislatura amb el Bloc ni amb Iniciativa del Poble Valencià.

Els Verds del País Valencià no reeditaran cap pacte amb partits com el Bloc que han incomplert sistemàticament els acords signats davant Notari de la passada coalició electoral “Compromís pel País Valencià” i que s’han servit de les dues trànsfugues d’Esquerra Unida Mònica Oltra i Mireia Mollà per a ocupar de manera immoral la direcció del Grup Parlamentari.

Els Verds volem deixar clar que és el Sr Arnal, que en el seu dia es va quedar amb l’escó i els diners corresponents del Grup Parlamentari que pertanyien als Verds del País Valencià i que va legalitzar una nova sigla “Els Verds-Esquerra ecologista”, sense cap implantació real en les comarques valencianes, qui està participant en aquesta nova plataforma electoral del Bloc en la que no participa ni te res a veure Els Verds, partit valencià amb una amplia implantació territorial i membre a través de la Confederación Los Verdes- España del Partit Verd Europeu.

Els Verds estan en procés congressual i treballant activament per assolit la unitat de tot l’espai ecologista i verd i presentar a l’electorat valencià candidatures en solitari amb la sigla d’Els Verds com a única alternativa real a l’actual crisi econòmica, social i ecològica que pateixen els valencians i les valencianes.

La Presidència d’Els Verds del País Valencià demana a tots els mitjans de comunicació que deixe d’utilitzar el nom d’Els Verds, nom registrat per aquesta organització, quan es referisca a altres organitzacions o personatges que no pertanyen a la nostra organització política.

Gabinet de Premsa

Els Verds del País valencià

Joan Francesc Peris, Portaveu

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Si vosaltres mateixa no se aclariu con voleu que la gent sap qui son els verds i en qui esteu quant se vol se crea un partit i es posa coleta de verds.

Anònim ha dit...

Morera no manipula res. En cap cas s'ha arribat a un acord amb Els Verds del País Valencià. Això no ho ha dit ningú. S'ha arribat a un acord amb Els Verds Esquerra ecologista i això és el que s'ha dit. Si sou 4 gats i aneu a galtades, és el vostre problema.

Per altra banda deixeu-vos de moralitats mentre tingueu a un tal Joan Francesc Peris al capdavant del vostre partit. Un senyor que es va servir del bloc per entrar de regidor a Gandia i que va abandonar el vaixell quan li va interessar, buscant excuses, per reforçar la seua imatge de cara a les eleccions del 2007, on per cert es va quedar fora i va permetre l'entrada de la dreta al govern municipal. Més o menys el que va fer el Bloc a nivell autonòmic però en xicoteta escala.

Els polítics sou tots iguals, sigueu verds, rojos o blaus.

Salutacions

Anònim ha dit...

I TU DE QUI COLOR EST TORONJA? EN DONE U PENA.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Nosaltres si que saben qui som i en que direcció anem el que no sabem mol be cap on van son tots eixos satèl·lits creixen al voltant dels verds del País Valencìa.
I que amb una egocèntrica actuació nan creat uns partits sense cap de representació i el únic que fan es crear desconcert dins del vot ecologiste afavorint el seus interesos personals.
Respecte a Morera, com molt be diu la nota de presa el unic que ha fet es apropiarse del escons del compromis en el seu propi benefici i dels ses partits deixane de constat als altres partits que estaben dins del paraigües del compromís i ficar-se la el cognom de Verds en un partit sense cap de representació si volen que se fiquen el cognom però del partit en el que signat el pacte i que el transmeten als medis sense enredar, que amb nosaltres Els Verds del País Valencià ja se aprofiten prou no complint el pactes del compromís .
Salut ecologia i -CO2

Anònim ha dit...

Jo no sóc taronja. Els meus amics diuen que sóc molt roig però jo passe d'etiquetes i colors.

Senyor jo mateix, dubte molt que Morera haja dit que ha pactat amb Els Verds del País Valencià, mentre no haja dit això no ha manipulat res. Ha pactat amb un partit que es diu Els Verds Esquerra Ecologista, tinga 4 o 4000 afiliats.

Dius que els altres verds no tenen representació, vosaltres a part de a la Vega baja en teniu a algun lloc, perquè no serà a Dénia, Gandia, Aldaia o Alaquàs.

Tampoc crec que Morera s'haja aprofitat molt de vosaltres, perquè no sé fins a quin punt aportàveu molt o poc a la coalició.

També s'ha aprofitat i molt Peris del Bloc, del Psoe, d'EU i de tots els llocs on ha tret rèdit i ahí el teniu donant la cara per un partit verd. De Peris no em refie gens ni miqueta, altra cosa és de Roderic.

Salutacions

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Estimat anònim, el senyor Morera al igual que senyora Oltra i s’han aprofitat de tots aquells que estiguérem ficant cartells per a que desprès ells se queden en ell treball, la il•lusió de molts valencians que votaren un compromís, que ells desprès una vegada elegits se feren amb el mànec i amb els diners, a el igual que va fer el senyor Arnal en el seu moment va ser elegit baix les sigles dels Verds de País Valencià al poc de temps de tindre el acta de diputat es va segregar dels Verds va crear un altre partit i se va quedar els diners per ha fiançar un partit que mai a tingut un representant en cap de lloc. Entones el que pretenen ara es anar a les pròximes eleccions en el cognom de verds per això se ajunten en Arnal i present una candidatura amb el cognom de Verds. Els únics Verds reconeguts per el partit Verd Europeu som nosaltres. i Vostè no sap si aportarem o no al compromís. Vostè no sap be tots els moviments que férem per a que se dugueren terme a que ell pacte tan a nivell autonòmic com a local. Be una vegada dit lo dit. Vull fer una reflexió sobre el que va ocórrer amb el compromís, els valencians que tenen unes idees progressistes d'esquerres i ecologistes tingueren la oportunitat de tindre unes sigles que els representaren a tots cosa mai tornarà a ocórrer, al contrari de aprofitar la ocasió per apropar postures la utilitzaren de fer un distanciament encara mes pronunciat i propiciar que continuen endugueu els vots ppsoe.
I si que tenim representació a mes llocs com Silla, Buñol,Benirredrà,en Aldaia toca el torn el ultim any de lesgislatura, avanda tenim la que sera euro diputada Pura Peris dels Verds de l'Eliana.
Salut ecologia i compromís.

qui estiga lliure de pecat... ha dit...

Conta com anà a nivell local amb els d'EU i possiblement alguna explicació trobarem a nivell de país. Al final, a nivell local vau traure menys vots que el BLOC per primera vegada, no?
Això sí que és feina ben feta per a uns i per als altres.

Gràcies a vosaltres, als del BLOC i als d'EU a l'ajuntament d'Alaquàs, per primera vegada en democràcia, existeix un bipartidisme. Enhorabona!

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

1-El acord amb EU va ser un acord electoral con no se va traure cap de regidor cada u per el seu camí.
2-Els Verds d’Alaquà seguérem els que portarem a terme totes els parlaments unilateral ment amb EU i el Bloc i con no ni a be forma de acostar postures. Per els lideres locals de EU i el BLOC els dos volien encapçalar la llista de consens.
3-Nolsaltres sabien que si no se arribava a cap acord el vots es perdríem con se van perdre.
4-Nosaltres se presentarem amb EU per que una vegada me doni conter que el acord de compromís no va ser possible, convoquí la assemblea local dels Verds i se vota que la millor opció era anar amb EU.
5- Gracies a nosaltres no, per som els únics que no ficarem cap de impediment per fer una llista de consens. El primer que tindries que fer es informar-te abans de parlar.

Salut, ecologia i -CO2

Vicent Forment ha dit...

Paco fas un resum molt esbiaixat del no acord amb EU a les eleccions de 2007.

L'acord amb EU no va ser possible per molts factors, no tan sols pel tema de qui encapçalava la llista.

Els projectes del BLOC i d'EU, s'han demostrat dos projectes clarament diferents i diferenciats, el BLOC no aspira a ser un partit residual situat a l'esquerra del PSOE. El col·lectiu del BLOC d'Alaquàs va intentar aplegar a un acord amb EU i el Verds, però va resultar impossible, encarnem una forma de treballar i d'entendre la política molt diferent a la d'EU, per a nosaltres un partit polític no està per a presentar-se a les eleccions i desaparèixer al llarg de tota la legislatura.

Respecte a l'afirmació que fas de que " Per els lideres locals de EU i el BLOC els dos volien encapçalar la llista de consens", tan sols manifestar-te que la decisió d'exigir encapçalar la llist, no va ser una decisió meua, sinó de la totalitat del col·lectiu del BLOC d'Alaquàs, ja que enteníem que podíem aportar mes a la candidatura i que teníem un major recolzament ciutadà com demostraren els resultats de les eleccions municipals.

Pere el Cerimoniós ha dit...

jeje tot floretes per a vosaltres.

Si haguereu pactat amb el Bloc segurament ara tindríeu un regidor del Bloc-verds al poble. Al Bloc li faltaren 50 vots que vosaltres els hauríeu aportat segur. Vareu preferir anar amb EU quan tenen un candidat que ni viu ni té cap relació amb el poble, ho sabeu i ho sabíeu. Vareu preferir anar amb un col·lectiu que és fantasma al poble, que no existix i que no fa cap faena, abans que anar amb la gent del Bloc que s'ho havia currat molt durant 4 anys (vosaltres tampoc vos ho havíeu currat massa que diguem). Vareu presentar una llista on prop del 50% de les persones que eixien no estaven censats a Alaquàs. Si vols nega-ho però sé que és cert. Les úniques llistes que no estaven conformades TOTES ÍNTEGRAMENT per alaquasers era la vostra i la d'ERPV que ningú era del poble. Conec a bona part de la gent del Bloc local i tenen moltes semblances amb vosaltres. Això no passa amb tots els col·lectius del Bloc.

Uns dies després de les eleccions vaig parar al número 3 de la vostra llista a l'albereda i li vaig preguntar sobre les eleccions. El primer que va fer va ser tirar pestes de Yagüe. ¡Con ese tío yo no vuelvo a ir! ¿Qué vos pensàveu que era un angelet el senyor? jaja No sé si este xic és nebot o cosí teu, però és igual. Em va dir que des de la direcció dels Verds vos havien "convidat" a anar amb EU. Em va dir que teníeu autonomia com a col·lectiu però que des de la direcció vos "recomanaven" o "demanaven" que anareu amb Yagüe y el joven abogado (¿Te sona?). També m'he pogut assabentar que les condicions del pacte que vos oferia el Bloc eren molt millors que les d'EU, però vareu seguir el criteri del partit. També m'ha dit un pardalet que tu en petit comité havies reconegut que preferies a Forment de candidat que no a Yagüe, però clar havíeu de ser disciplinats amb el partit. Això últim nega-ho també si vols però sé que és cert. El aparato del partit deia que amb EU i vosaltres com a corderets.

Mira sóc tan ecologista com tu de pensament i de fets. Vaja, sóc soci de Greenpeace, abans col·laborava de manera activa amb grups ecologistes de València ciutat, compre normalment productes ecològics.... Sóc un votant potencial Verd a nivell d'Alaquàs i de país, però el que vau fer a les eleccions locals últimes em demostra que sou igual que els altres. A Els Verds li interessava que pactàreu amb EU i vosaltres com a corderets a fer cas. vos importà un pito la gran necessitat de clavar altra veu a l'ajuntament. I tu bé que ho sabies que vares estar treballant per a l'ajuntament d'este poble, i sabies bé el que passava ahí dins.

vosaltres ja sé que no posareu cap impediment a un compromís a nivell local, però és que eixe compromís no tenia cap credibilitat si estava encapçalat per un "foraster" que ni viu, ni treballa ni té cap relació amb el poble. El mateix dic del pacte EU-Els Verds. Vos equivocàreu de Novia, el pacte hauria d'haver sigut Bloc-Els Verds.

Pel que t'estic llegint veig que este pacte serà impossible de cara al 2011 perquè a l'aparato Verd ara si li antoixa que s'han de fer llistes en solitari. Doncs endavant, seguiu així que arribareu lluny... i mentres al poble el Psoe i el Pp repartit-se el pastís i els sous alts.

Salut i ecologia!

Pere el Cerimoniós ha dit...

Home Vicent, no compares una llista encapçalada per tu o per Yagüe. ¿On vas a comparar? De fet jo ni boig votaria una llista amb este paio de número 1 ni anant mon pare de número 2. I el pitjor és que no em crec que Paco havent treballat a l'ajuntament no el coneguera.

Pere el Cerimoniós ha dit...

Per cert, ara que vos tinc als dos. Seria possible un pacte Bloc-Els Verds?

Anònim ha dit...

El único partido que trabajó desde el 2003 al 2007 fue el Bloc. EU y Els Verds no pegaron ni chapa. Que Yagüe quisiera ir el primera en una lista conjunta es de risa.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Pareix que pica per que algú se rasca. Ami el que feu el en un moment donat bloc en Alaquàs me paregué una decisió consensuada però desencertada perquè si els vots se hagueren sumat potser que avui estigueren en el ajuntament. Per que es un partit sobirà el respecte, el que no respecte que tu en digues el que tenen que fer els Verds d’ Alaquàs en qui tenen que pactar, per que cada assemblea decideix en qui vol pactar, exceptuem alguns partits que per la seua línea política no podem arribar a cap acord. De fet el havem demostrat. Per a Vicent en les reunions que tingui en vosaltres molt be saps que no se parla de un altre cosa, requisit indiscutible era qui anava de cap de llista me tinguéreu de Celestina amunt i a vall. Com no se posareu d’acord els verds d’Alaquàs proposa una votació i el resultat va ser el que va ser. Respecte al pacte no va ser possible ,per lo dit, uns que nosaltres en treballat mes i els altres que nosaltres tenien mes solera. Que jo soc mes guapo i jo mes llisto . El fontaner que era jo mateix, me entrava ansietat de sentir a uns i altres i veient que pacte no arribava. Per que si ni ha interès comú se poden trobar acords, si ni ha interessos personals no. De que si pot haver acords per ha les pròximes eleccions la porta esta oberta per a tots els partits que puguem arribar a un acord de mini’ns el que vull que tingueu un conter es que la situació dels verds no es la que era fa uns anys darrere. Si volen pactar les llistes tenen estan que estar obertes si donen llistes tancades,nosaltres també se podem tancar en banda i vorem passar un altra des de la barrera. El que tenim clar que no a nen a treballar per al dimoni. I si no ni ha res ha fer, presentarem una candidatura en solitari. I no sentirem totes aquestes critiques que no venen molt be a conter.
Begues Pere que admirem la actitud que mostres com estil de vida, que ni que tindre la encontre per que el actes com el teu de menjar ecològic de ser membre del Grenspeace ami tu això en mereix un gran respecte, però que digues que no férem res, jo vaig perdé mes que molts i tu no pots dir el que no va ser .
Si voleu mes caldo dema pitxerot.

Salut, ecologia i –CO2.

Alaquaser ha dit...

Paco, l'anàlisi de Pere té molt de suc. I molta raó! Diu veritats com a punys que no vols entrar a comentar i et quedes amb allò superficial. Està clar que si dos no volen no rinyen i si dos volen s'aclareixen. Però llegint-lo és més que comprensible que els del Bloc no volgueren anar amb EU, i menys amb Yagüe de candidat. Si tu no ho vols entendre, ja és altra cosa. La qüestió ja no és si un és més guapo o ha treballat més, la qüestió és que uns existeixen i els altres no. A partir d'ací poc més a parlar.

I per cert, faries bé de deixar de parlar d'interessos personals. La decisió de no anar amb EU la va prendre de manera majoritària el col·lectiu local del Bloc i així es va explicar en dos reunions als veïns que van voler vindre a escoltar perquè es prenia eixa decisió i no altra.

Salutacions

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Anem a vorer jo no critiqués el Bloc, ells votaren el que cregueren convenient,i nosaltres se ajuntàrem en qui volguérem, des de el nostre partit la única direcció que marcaren va ser que se reeditaren els acords de compromís en tots els llocs que se pogueren reeditar i aglutinant a la major part dels membres del compromís que se poguera arribar a un acord. I els nosaltres intentarem fer un acord de compromís, el impulsarem i el treballarem, per desqualificar als membres de altres partits no se fem millors nosaltres.
El que digueu que els verds no havien treballat, duran molts anys en col•laborat en la tradicional carxofada per l'horta, encara que se celebra en el barranquet de Aldaia nosaltres també col•laboràvem, també em fet protestes en fervasa, alguna que altra acció, com el full verd a on col•laboraven, que no érem molt visibles pot ser que nivell local no, jo no podia aparèixer públicament per que treballava en el ajuntament de contracte. I una vegada se corregué la veu ja no torni a treballar no se per que.
A mi no me donen de menjar els Verds ni cap de partit a el que li donen de menjar comprenc que els defenguem a mort.
Per ha les pròximes eleccions, ell que volguí pactar que se manegem que nosaltres ja tinguérem prou en les pesades eleccions.

Com ja he dit estem oberts a tot , però se sentim enganyats per lo que ocorregué a nivell de compromís a el País Valencià.

Salut ecologia + Copenhague –Kyoto.

Anònim ha dit...

No he dit en cap cas amb qui heu o havíeu de pactar. Simplement he tractat d'argumentar que hi havia un pacte millor per a Alaquàs i per a vosaltres mateixos. Vosaltres ni ho veieu ara ni ho veiéreu al 2007, així que poc més que parlar.

Tot això de la carxofada i el full verd està molt bé, però el que jo entenc per faena política, a Alaquàs sols l'havia fet el Bloc. Ni vosaltres ni EU. Ara mateix, EU seguix inexistent, vosaltres esteu un poquet més visibles i el Bloc ha baixat molt la seua activitat, tot i que seguix guanyant-vos per golejada.

A tu no et dóna de menjar Els Verds, igual que el Bloc no dóna de menjar a Vicent ni cap partit polític xicotet pot donar de menjar ningú. Ací els que farten de valent són els del Psoe i el PP.

Sent molt això que comentes de la faena. Si és tal com ho contes és una vergonya. Altra a afegir als dirigents del nostre ajuntament. Altre motiu per a estar ben cabrejat i haver fet una aposta segura per entrar de a l'ajuntament Bloc i Verds junts.

Salut, ecologia i país