dimarts, 10 de novembre del 2009

per qui dobleguen les campanes II


Nosaltres els Verds d'Alaquàs ja fa algun temps que advertint la falta de atenció que nia a la nostra sanitat publica, tot be influenciat per el canvi de model instaurat per els diferents governs dretes que anem votant els valencians elecció darrere elecció, no es que ami me agrada però es així .

Con el nostre poble no te la majoria la dereta, encara que alguns aspectes com els de la privatitzacions del serveis públics actuen igualment que les dretes i desprès el únic que saben fer es queixar-se de lo mal que el fan els altres i ells copien models de privatització.

Tot be per que no fan mes que demanar que se amplien els

servei metge en Alaquàs, per que tenim un ambulatori que el dia que el pariren ja era xicotet per al nostre poble.

Que per ha demanar visita per al teu metge de capçalera et donen data per a 10 dies, que suposadament se ha ampliat els metges especialistes que

tindrien que donar consulta i les especialitats mediques que abans tenien en Aldaia ara tenis que anar a l’hospital provincial en el bon servici de autobusos que ens apropa a Valencia.

Sobre tot per a les persones majors i minusvàlids que tenen

que desplaçar-se a València

Tot son avantatgés per als usuaris de la sanitat publica al nostre poble.

Jo com a usuari ja a donat suport a la plataforma ciudatana per la sanitat publica, signant la fulla de replegada de signatures que ja se esta fent rodar per ai.

Voldria que aquesta plataforma no fora monopolitzada per el partit que governa al nostre poble, per que tots els ciudatans tenen dret a demanar els seus drets , sense que un partit els utilitza partidariament en el seu profit .

Nosaltres com ja veiem fa temps que venia el llop, feren un acte a Aldaia contra la privatització de la sanitat publica.

En el que ja ens donaren les claus per a saber el que se endevinava que anava a passar en quant les empreses, privades , constructores i bancs es feren càrrec de la nostra Salut.

Molta Salut i millor publica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I que voleu si nan ficat Ali baba dins de la caixa forta.
Els lladres tancats.