dimarts, 23 de setembre del 2008

No hi ha verd i marró tampoc.


El tema del terç, era un tema fàcil de solucionar, no cap a falta privatitzar el servici, però com ací s'ha de fer tot al gran i nou per a poder inaugurar amb tots els honors i amb festes barroques carregades de gastos per que si no perquè.
Fer una cosa sense obtindre rèdit polític no té sentit.
Els camps de terra com va dir en el seu dia el senyor regidor d'esports, eren les millors del món, no per l'interés que posava l'ajuntament, si no més aïna pels treballadors que eren uns enamorats del futbol i féiem el que no estava escrit perquè els camps estigueren en perfecte estat.


En estos mateixos camps de terra, van eixir alguns jugadors que hui viuen del futbol, que molts pobles de per ací amb els seus camps de gespa no van eixir tants.
Que la gespa és molt bonic, però costa sobre uns 400.000 a 500.000 euros per camp, és poc ecològic i s'ha de tindre molt atenció amb la conservació.
La meua aposta és per que es remodelara el camp gran de f-11, el de la grada es col·locara gespa artificial davall d'este es construiria una bassa per a arreplegar les aigües pluvials per a poder utilitzar-la per al reg dels camps i es construïsquen 4 vestuaris suplementaris per a quan es realitzen competicions de futbol 7 i atletisme que són necessaris.
Col·locaria panells solars per a calfar l'aigua calenta i altres panells fotovoltaics per a obtindre la llum suficient per a donar llum a les instal·lacions que en el terme de 8 anys estarien amortitzats.
Este es el primer pas d'acció immediata, continuaria funcionant amb els altres dos camps i amb el camp del bobalar fins que l'obra del camp gran de f-11 estiguera finalitzada. El següent remodelar el camp de futbol 7 dotant això de drenatges per a l'aigua però continuaria sent de terra i una xicoteta grada , una vegada acabat este començaria la remodelació de l'altre camp de f-11 i de tota la zona de vestuaris construint dos més dels que hi ha, en la part superior la dotaria a les oficines dels clubs de mes espai ,una sala de musculació, en que ara és el bar i este passaria estar en la zona que hi ha entre els dos camps de f-11. Tot açò donant servici als usuaris. Tot açò construint una pista de tenis , pàdel i una d'esquaix. Els diners és fàcils de trobar només cal buscar en l'ajuntament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una eixida digna al problema causat,
I no es donaria el servici a una empresa privada
Que ho explotaria al seu capritx, pujant els preus.
Però açò hauria de començar a construir-se ja per
Que els xiquets no té on entrenar en condicions.

Anònim ha dit...

El terç per al 2020.