dijous, 7 d’agost del 2008

SOS- bous al carrer Paterna




Estimades companyes i companys:

Després de tota la campanya de conscienciació, recollida de signatures i agitació popular contra el retorn dels Bous al Carrer a Paterna, quan semblava que ho havíem aconseguit, l’Ajuntament contraataca.

Ara, el “senyor” alcalde vol fer un referèndum per què el poble decidisca si vol o no que es facen els Bous al Carrer. Això és inacceptable ja que contravé la nostra ordenança municipal (capdavantera a l’Estat ja que prohibeix explícitament qualsevol tipus de maltractament físic o psíquic als animals domèstics i no domèstics) i, a més a més, un principi ètic universal: l’evitació del patiment.

El proper dijous dia 7 d’agost, a les 12:00 a.m. hi ha convocat un ple extraordinari a l’ajuntament (Plaça Enginyer Castells, 1.- 46980 Paterna (València) amb la finalitat de tractar la proposta del consell escolar municipal de no celebrar aquesta atrocitat. Us preguem una assistència massiva amb pancartes, samarretes i qualsevol altre material que deixe clara la vostra posició com antitaurins/es ja que, al ser una convocatòria extraordinària no hi haurà torn de precs i preguntes.

No ens donaran veu però, malgrat tot, volem tenir una presència ferma, que deixe constància de la nostra indignació i de la voluntat de no permetre de cap manera el patiment d’un animal per a diversió d’uns quants sàdics.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en la difusió d’aquesta convocatòria i amb la vostra presència el proper dijous.

sitarassociaciocultural@hotmail.com