diumenge, 31 d’agost del 2008

Ambient de festa



En primer lloc felicitar a tots els Alaquaseros i Alaquaseras unes bones festes en nom dels verds d'Alaquàs que disfruteu molt, ho passeu molt bé.
En segon lloc també felicitar ah tots els bloggers en el dia del blog o blog Day sobretot als de la vila d'Alaquàs encara que en enguany es van experimentar algunes baixes afavorides per amenaces , s'ha notat un descens en els post publicats, l'abandó d'altres blogs sense mes, propiciat pel mal rotllo propiciat pel tancament d'aquell blog humorístic, satíric que es publicaven esta població que a tots nosaltres tant ens va fer riure, a altres tant d'emprenyament, encara que a vegades es van ficar amb meu blog, em recorde del primer post que em van anomenar que deien que pareixia canal 9, per que els títols eren en valencià i el contingut en castellà, però generalment feien unes critiques constructives, sobretot amb molt d'humor.
Jo se que té un blog però l'accés és privat, perquè no els amenacen una altra vegada, siga com siga gràcies per aquells post, si algun dia torneu ací estarem esperant Alaquàs Parla.
L'altre blog que m'encanta és el bicho raro per les seues fotografies d'entomologia, també preses i tan boniques.
L'altre blog que visite Pensamiento verde este blog realitzat pel que fóra diputat dels verds per Sevilla, Curro Garrido encara que enguany davall el ritme a l'hora de publicar post.
L'altre blog que aconselle visitar, informàtica verde sobre activisme, programari lliure i altres notícies.
L'altre blog que crec que s'el treballaren molt enguany el barri de la Puríssima d'Alaquas amb tot s'aquells post sobre el transport que van publicar.
Amb açò ja estan els cinc enllaços de blogs que vull suggerir este blog Day.

Salut i Ecologia.

1 comentari:

Barri La Puríssima ha dit...

Gràcies per la referència! És clar, tu també ets un dels nostres favorits en l'entorn ecologista i un bon lloc de pensament crític. Esperem seguir vegent el teu treball sobre "festes".
Un salutació!