diumenge, 10 d’agost del 2008

Barranc, Carpodrom i Canals



Pareix mentida que en el segle XXI encara es tiren les runes i el fem en fematers incontrolats, havent-hi eco parcs, potser , per que hi ha elements nocius, que a l'hora de tirar-los han de tindre un tractament especial com és el cas de les cobertes de fibrociment les mal crides per la marca (uralites) que pel seu contingut en amiant són altament cancerígenes esta legislat per llei que siguen empreses les que retiren les runes d'amiant. Ací les podem observar junt amb el canal del Xúquer que és d'on tots bevem i ens llavem, no estan dins del canal però amb les pluges segur que l'amiant arriba al canal. No he pogut delimitar si estos rebutjos pertanyen a la vila d'Alaquàs o el veí poble d'Aldaia per al cas és el mateix són abocadors incontrolats que si no estan en el nostre, ens afecten per igual.
A part d'altres rebutjos que no haurien d'estar ací com a televisors, material informàtic, substàncies químiques per determinar etc.
A l'igual que el xicotet tram que discorre per la nostra localitat del barranc de Poyo que observant la contaminació del les aigües, per tots els abocaments que s'efectuen en el seu curs, l'aigua és d'un color marró iamb bromera. Si l'aigua fora de bona qualitat este paratge seriosa digne de veure, oldre fins i tot es podria introduir alguna carpa, però tot açò és especular massa.
Tot açò ve a desembocar a la nostra volguda i protegida Albufera, tot un símbol de la nostra terra.
Vull fer un crida a les administracions locals, autonòmiques i de l'estat que solucionen tots estos abocaments.

Salut i Ecologia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El barranc de Poio al seu pas per Alaquàs es molt bonic,el aigua baixa molt bruta.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.