dilluns, 9 de febrer del 2015

Els Verds segueixen formant part de la coalició de l'Esquerra Plural



La Federació dels Verds d'Espanya, partit fundat per Petra Kelly el 1984, i membre de l'Esquerra Plural en les passades eleccions generals i europees, segueix formant part de la coalició i complint els seus compromisos com sempre ha fet, en la consideració que projectes com el de l'Esquerra Plural, de confluència de diversos partits i d'unitat d'objectius són necessaris per derrotar el PP i les seves polítiques.
Els fronts democràtics amplis per lluitar contra les retallades democràtics i contra les lleis sempre seran interessants pel que suposen. Defensar els principis democràtics davant els abusos de la dreta és una obligació política i moral a la qual sempre hem d'estar disposats amb tota la nostra força i energia. Qualssevol altres consideracions de divisió personalista són aventures polítiques que estan allunyades de la nostra pràctica.
Els Verds continuem pensant que la situació crítica que viu el conjunt de la societat espanyola, amb una triple crisi política, econòmica i ambiental, fa necessària l'estratègia electoral d'unitat de l'esquerra alternativa i verda en les properes convocatòries d'eleccions municipals, autonòmiques i generals de 2015, per la qual cosa volem seguir treballant conjuntament amb totes aquelles forces polítiques que vulguin confluir en la construcció d'un programa alternatiu i verd atractiu per a la majoria de la població espanyola, sense renunciar a res i en la línia del que forces com Syriza han fet en altres latituds.