divendres, 22 de febrer del 2013


Per les eleccions anticipades a Corts Generals i C. Valencianes. 23F omplim els carrers de dignitat i democràcia.

País Valencià, 20 de febrer. OMPLIM DE DIGNITAT I DEMOCRÀCIA CIUTADANA ELS CARRERS I LES PLACES EL 23F. PER LES ELECCIONS ANTICIPADES A LES CORTS GENERALS I VALENCIANES.
País Valencià, 20 de febrer. Els Verds del PV convoquem a tota la seua afiliació, votants, amics i amigues de l’ecologisme valencià d’esquerra a participar i sumar-se a la mar de persones que omplirà els carrers i places el proper dissabte, 23F, en contra de la política del PP, a l’Estat i al nostre País, en contra dels retalls socials, dels desnonaments, de la privatització de la sanitat, dels retalls en l’escola i la universitat, dels atacs al territori, dels retalls de democràcia i l’autonomia municipal i contra la corrupció política.
És l’hora d’unir totes les veus, tots els esforços, totes les reivindicacions en un clam ciutadà que diga prou a la política del PP i reclame democràcia real i una política econòmica, social i ambiental afavorida dels interessos de la majoria social, que pose per davant la creació de treball i el manteniment dels drets socials i a l’educació, la sanitat i a un medi ambient net per davant dels interessos dels especuladors, el capitalisme financer, les grans corporacions empresarials i la banca, espanyola i internacional.
La ciutadania valenciana està convocada el 23F a manifestar el seu fàstic pels casos Gürtel, Overmarketing, Fundación Noos, Bárcenas, Pedro Hernández Mateo, Brugal, Emarsa… De que s’aplique un duríssim ajust antisocial mentre hi ha comptes a Suïssa i altres paradisos fiscals, contractes milionaris, adjudicacions fraudulentes, negocis bruts amb el fem i el fang de les depuradores, regals, viatges pagats, comunions i aniversaris, bosses i vestits i com uns mes, Els Verds del PV en sentim i som uns ciutadans i ciutadanes indignats i convençuts de que sí es pot i és necessari tombar aquesta política del PP per obrir un futur de treball i esperança des d’una democràcia real més justa i solidària.
És l’hora de reclamar un gir de 180º a l’actual model econòmic que ens ha portat a més de 600.000 persones desocupades, a milers d’empreses tancades, a molts autònoms a l’atur, a una agricultura sense futur, a més del 50% de la joventut sense treball, al retorn a l’emigració com a única eixida, a una Generalitat en total fallida, governada per un PP valencià al cap dels casos de possible corrupció política.
Els diferents col·lectius – oberts- es reuniran en els quatre punts cardinals de la ciutat de València, a les 18 hores en les Torres de Quart, Torres de Serrans, Pont d’Aragó i Plaça d’Espanya. Des d’allí marxaran juntament amb els que també es reuniran directament a les 19 hores en la Estació del Nord- Xàtiva.
El 23F OMPLIM DE DIGNITAT I DEMOCRÀCIA CIUTADANA ELS CARRERS I LES PLACES.
DEMANEM LA DIMISSIÓ DE RAJOY I FABRA I LA CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS ANTICIPADES A LES CORTS GENERALS I VALENCIANES.