dimecres, 11 de març del 2009

LA GENT PELS CANTONS.



Sembla que últimament la concentració de gent pels cantons està augmentant. De què s’hi parla?. De la bona gestió de l’actual crisi que estan fent els governs o de com està tot de car?. O, tal vegada, dels 6 mesos que porten en la desocupació i que no tenen perspectives de trobar faena?.

Tindre experiència en diversos tipus de treball, tampoc no et salva de la crema, hui per hui no hi ha cap sector pròsper que puga absorbir a tots els parats ocasionats per esta crisi d’endeutament, provocada per l’engany col·lectiu patit durant els últims anys, a causa de la creença que fins i tot els pobres amb sous de mil € podien ficar-se en hipoteques de 240.000€. El boom de la construcció salvatge ens ha tingut a tots ocupats durant alguns anys, creant falses expectatives no sols a la ciutadania que anem a peu, sinó també als gestors dels seus impostos, que ens han arribat a endeutar de tal forma, que com la cosa continue així propiciaran el tancament de moltes empreses per falta de pagament.

Al meu entendre s’hauria de començar no només per congelar salaris als governants, sinó mes bé per abaixar-los-els, perquè si no han sigut bons gestors haurien d’aprovar immediatament una llei d’urgència que fixe el límit dels sou dels alcaldes, regidors, consellers, governs i tots aquells que superen un cert límit haurien abaixar-se’ls més encara, com el pla que ha presentat el senyor Obama per a les empreses a què s’ha hagut de rescatar els executius de les quals han reduït els sous fins a un límit preestablert. A vore si ací en prenen nota.

Altres de les mesures que s’haurien d’aprovar són: la rebaixa d’impostos a aquelles empreses que contracten treballadors i treballadores en desocupació de llarga duració, aprovar la jornada de 35 hores amb què es guanyaria una ocupació per cada 7 o el que és el mateix: per cada 7 milions de treballadors es crearia un milió d’ocupacions.

Salut, Ecologia i Treball.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En el canto de la foto pel matins nia molta gent, supose que tots parlen de coses paregudes.

Anònim ha dit...

Paco pareix que els de el PP te copien fins a les fotos, no se conformen en copiar les teues idees i campanyes com la de barreres arquitectòniques, la no privatització dels serveis municipals.
Mira el ultim post de 69 G

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Que li tenim que fer si no arriben a mes que copien lo que vulguen.