dissabte, 8 de novembre del 2008

La gue d’Alaquàs.


Pareix que intentem ser dels pobles mes austers però no ho aconseguim, el gastar-se els diners per gastar és prou fàcil l'exemple clar és la Web de l'ajuntament no se si per una campanya de llavat d'imatge fent la bilingüe en aparença però no en continguts, perquè es vol una Web nova si els continguts són els mateixos, no es pot realitzar ni una sola gestió administrativa, ni tan si vullga abaixar-se els formularis per a poder-los omplir a casa.
Ja que s'a optat per regenerar una dotació municipal almenys podien a veure pensat que fora un poc funcional que no fóra només un mitjà de propaganda pagat per tots els ciutadans. Com l'enllaç d'Alaquàs és i apareix una foto del senyor alcalde al costat d'un titul és treball. Això és un missatge subliminar que pareix
Que no ho veges, però el teu cervell es queda amb el missatge.
A l'igual que l'enllaç del senyor alcalde que apareix en la trajectòria de tancament de pagina en compte d'estar al costat del ple que era el lloc habitual, tots els èxits obtinguts com del seu currículum i discursos, com si els seus discursos foren per a assentar càtedra. Em pareix un desvergonyiment que s'incloga tota esta propaganda.
Si vol fer-se propaganda que se la pague ell.
Quant a la Web és de colors bonics i ja esta.

L'enllaç del plànol és tot un desastre: per que només col·loquen 4 parcs i jardins
-La zona verda les palmeres apareix en el carrer del forn.
-El parc del Roser apareix en plaça constitució.
-La zona verda del mercat en País Valencià.
No apareixen les beredes, el rollet, la senyera, l'hort de Sant Josep, la zona verda del els polígons, la zones esportives el treç i les pistes del carrer la Costera.
No apareixen els col·legis, ni la ciutat de Cremona, González Gallarza, el Vila d'Alaquàs.
En l'enllaç agenda apareix un calendari almenys podia haver sigut interactiu indicant esdeveniments, festes i celebracions per exemple la convocatòria del ple.

En l'enllaç de comunica't en contacta no es pot fer per correu electrònic
només per telèfon o fax.
En fi en este exercici d'austeritat, tenim una gue nova.
Ah per cert l'enllaç que havia de l'agenda 21 esta desaparegut, no es perquè serà, per que els objectius no es complien i no volen que els ciutadans els puguen consultar, però ací tenim una còpia per a qui vullga consultar-la.

Salut ecologia i austeritat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per un poc mes de publicitat que li paguem no li fa mal ningú.
Desprès de tota la que li aven pagat per un poc mes no passa res.

Anònim ha dit...

A propòsit del desfalc de la gestió del nostre ajuntament, vull parlar d´un dels infinits actes de "despilfarro" a que ens té acostumat este senyoret boleta de billar. El fet es que conforme anem avançant l´hivern anem guanyant hores de sol i per tant gaudim de més llum per la vesprada. Així, per tant també encenem el lluminari més tard. Ah... collons, quina m´anava a dir que les faroles de certs carrers s´encenen a la mateixa hora que el dia més curt de l´any. Es flipant, com amb claror del dia permanesquen les faroles enceses tant per la vesprada com pel matí, a l´amanèixer. Srs. Socialistes, que el Senyor Galán, el d´Iberdrola, els ha regalat accions de les seues "Renovables" a canvi de apujar-nos tots els impostos habuts i per inventar.
Vaja,vaja, INEFICIÈNCIA ENERGÈTICA I GENS DE TRELLAT.
Així de segur, tindrem diners per crear ocupació,jajajajaja.
I plorar a Zapaterín i a Camps que estem marginats. Ai mare.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Pots indicar els carrers que tenen la llum encesa?
Graciés per el teu comentari.
Salut,Ecologia i Treball.