dissabte, 22 de març del 2008

el xúquer es mort






Per a tots aquells que utilitzen l'aigua amb fins polítics.

Aquesta fotografia correspon al parc de la Senyera d'Alaquàs, i per a aquells i aquelles que parlen del transvasament però aboqen l'aigua, com els diners, els plantegem que solucionen el problema, si saben, clar!.

Per a aquells que defensen l'aigua per a tots i l’anticatalanisme per al seu propi interés. Com el fet de portar aigua en una cisterna des de l'Ebre per a plantar 100 arbres en Náquera.

Per què no es pregunten: què farem quan l'Ebre estiga com el Gorgos, el Túria, el Xúquer, el Vinalopó, el Segura etc.?, que no arriben a desembocar i el que desemboca és un albelló!.

Quina solució ens donaran? Per què juguen amb la consciència de la gent dient-nos que no ens volen donar aigua?.El riu que trenca el seu cicle vital és mort, el riu que no arriba al mar és mort. Els valencians i les valencianes deixem que es moren els nostres rius, els nostres aiguamolls, dessecant-los per a construir, perquè creiem que això crea riquesa i tan sols crea destrucció. Per a tots aquells que no demanen el transvasament però fan polítiques de malbaratament d'aigua com plantar gespa en els parcs perquè caguen els gossos, per a tots ells demane un poc de trellat.
Per a tots aquells que demanen amb urgència el transvasament del riu Ebre es poden parar a vore esta imatge i poden pensar quantes fonts com estes hi ha al País Valencià i quants transvasaments se’n van anar per l'albelló.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

q listo eres cada dia me dais mas asco los catalanistas ahora q ya sabes como sera la nueva fervasa a ver si rectificas tus noticias"listo"

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Gracias por lo de listo.
Primera y principal soy Valencianista convencido por que soy nacido en Valencia y me siento valenciano no como otros. No se como es la nueva Fervasa pero mientras tenga que sufir los olores
la pueden pintar de rosa.