dimarts, 28 de gener del 2014

ELS SERVEIS MUNICIPALS PODEN ESTALVIAR DINERS ?



Oriola estalvia un 40% amb la municipalització de les escombraries, segons l'alcalde de Els Verds. En convertir en un servei municipalitzat, no es paga el 21% d'IVA, ni el 6% de benefici industrial, ni el 12% de despeses generals. Monserrate Guillén ha aclarit que aquest estalvi s'ha aconseguit, a més, sense retallar drets a la plantilla, ja que "es va signar un conveni que els garanteix fins al 2015", a més de crear-se una borsa de treball per poder cobrir baixes "tenint en compte el mèrit i la capacitat per accedir al lloc de treball "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Caldria prendre bona nota d'aquesta gestió, perquè es cedeixen els ajuntaments, contractes de servicis a empreses privades, que la major part de elles no paguen imposts a l'ajuntament i  que després no se'ls pot pagar o sempre tenen un deute amb elles.



Valdria la pena intentar-ho.Generar treball entre els mateixos veïns de la vila i un treball de qualitat, no com les contractes actuals amb sous de misèria. Però en aquesta legislatura el govern municipal d'Alaquàs, podia haver recuperat el servei de replegada de escombraries i no el va fer,  sabent que l'estalvi podia ser fins el 40% o es que no ho sabien?
Que ens sobren els diners o no tenim aturats al poble?