dissabte, 29 d’octubre del 2011

REBEL-LA'T!

Ahir vam assistir a un acte de precampanya per les eleciones del 20N en el veí poble d'Aldaia, van ser els interlocutors , Ricardo Sixto com a cap de llista de la coalició Esquerra Unida-els Verds del País Valencià, l'Alcalde de Marinaleda el company Juán Manuel Sánchez Gordilloentre d'altres, al teatre del mercat d'Aldaia, amb gran afluència de militants i simpatitzantsperquè mentir no havia on seure.
On Ricardo dóna algunes solucions per sortir de l'actual crisi i Juan Manuel aporta algunes solucions contrastades de com administrar un pobletambé una visió mes general dels problemes del sistema.
Adjunt alguns vídeos de la intervenció Juán Manuel Sánchez Gordillo.



CRISIS
POLÍTICA AGRÀRIA I NACIONALITZAR LA BANCA.
TROYA
LA LLIBERTAT DEL SISTEMA
L'ALTERNATIVA A EL SISTEMA  I 15M
SÒL URBANITZABLE
HABITATGE
HABITATGE 2
TERRA DE TOTS


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Em rebele contra la taxa d'animals de companyia que heu ajudat a impossar en Alaquàs en la vostra abstenció.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Pots rebel · lar, per el que tu consideris necessari, la taxes dels gossos és una invenció del PSOE inclòs dins del paquet de totes les taxes, com ja t'hauràs assabentat l'ajuntament està en números vermells, gràcies a la bona gestió que s'ha tingut durant els últims anys.
La taxa per tenir gossos és una més de totes les mesures per intentar canalitzar el deute de l'ajuntament, que nosaltres no hem generat.
Que es podria haver evitat clar i que es podria multar els amos dels gossos que no compleixen la normativa de deposicions, es devéria però no s'ha fet, perquè per que és una mesura inpopular i ara fiscalitzen a tots els amos dels gossos .
Nosaltres el que no podem consentir que els gossos que es recullen es sacrifiquin als 20 dies de ser recollits, per això presentem una moció perquè es retirés aquest punt de l'ordenança municipal i s'aprova, com amants dels animals, considerem que els gossos no han de pagar la inconsciència d'alguns amos per abandonar-los.

Anònim ha dit...

Demagogia pura i dura haber votat no

Anònim ha dit...

Ara el que heu de fer es fiscalizar la gestió de "La Pinada" on acabaran tots el gossos abandonats,que van a ser molts, gracies a la taxa que torne a repetir s'aprobat en la vostra abstenció.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Els amos dels gossos, crec que no els abandonessin perquè l'ajuntament els impoga una taxa si realment volen als seus gossos, almenys hem aconseguit que no se sacrifiquin, ja t'he dit que la taxa anava inclosa dins del paquet on es regulen les taxes per al proper any, l'abstenció va ser perquè no estàvem d'acord amb aquesta taxa i amb alguna altra, però les taxes cal definir-les per poder desenvolupar els pressupostos de l'any que ve, a la situcaion economia actual, no es devéria augmentar cap taxa al meu entendre i menys crear aquesta en qüestió, però degut a el malbaratament dels anteriors anys provocat pel PSOE s'han de prendre mesures molt dràstiques per poder amanir els comptes encara que ens faci mal i molts no ens entenguin.
Ens pujaran la Generalitat més un 150% la taxa de recollida d'escombraries gràcies als desfalcs que es van fer les depuradores d'aigua i ningú es queixa, espera et haver en el rebut de l'aigua i et donaràs compte dels polítics que ens governen.

Anònim ha dit...

No m'agrada la politca del" y tu más"si no esteu d'acord en la moció planteu cara y deixeu de fotrer-mos.Per més llargs que fages les teues respostes no m'has de convéncer i la situació de crisi dura abandonaments.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

No intent convèncer de res, per que entre altres coses tu no vas a canviar d'opinió, l'únic que et puc dir és que en la propera assemblea es devatira l'assumpte, si l'assemblea, el que es decideixi, començarem les accions, o no .