dissabte, 27 de març del 2010

l'hora del planeta 2.010


Cada any són més i més les persones que donen un sospir al planeta per que una hora no és res. Entre tots podem anar conscienciats aque hem de canviar els nostres hàbits de vida pera donar-li molts respirs a el planeta.

El moviment va néixer a Sydney el 2007 quan 2,2 milions de persones van romandre a les fosques durant 60 minuts per sensibilitzar l'opinió pública sobre el consum excessiu d'electricitat i la contaminació per diòxid de carbo.

JOAN FRANCESC PERIS GARCIA.Avui, entre les 20,30 i les 2130, apaguem tots les llums... no ens oblidem d'eixes llumetes rojes que tenim sempre enceses a la TV, etc... (aixó vol dir stand by) i que, sense adonar-nos, suposen quasi un 5% de la despesa energètica total. I no oblidem que molta de l'energia que consumim prové de Cofrents, eixa bomba de rellotgeria que tenim tan aprop i que ara volen perllongar la seva vida 10 anys més.


4 comentaris:

Pep ha dit...

En el forun ens preguntem si el pacte dels Verds i el Bloc seria possible per a les properes eleccions.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Amic Pep tot és possible, estaríem disposats apactar amb gairebé tots els partits sempre que complissin uns requisits mínims. Encara que veig difícil algun tipus de pacte per a les properes elecciones.Siempre deixem la porta oberta per si de cas.

Anònim ha dit...

I quins són els requisits mínims per a pactar amb el Bloc d'Alaquàs?

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Evidentment això ja es tractaria si arribés el cas, de moment no vaig desvetllar res.