dimecres, 21 de gener del 2009

Hui he tingut un somni.


Com el carismàtic i lluitador Martín Luther King, el meu somni és, que una de les societats més contaminants del planeta a poc a poc va deixar de ser, segons el seu nou president, va apostar per les energies renovables, per l'ecologia. Un país que no firma el protocol de Kyoto, un país que va emprendre dos guerres amb Iraq pel seu petroli, que ens ha portat a una espiral de violència mundial que ja veurem quan para.
Quelcom ha d'estar passant en l'imperi, perquè es vote a un president de color i que aposta per l'energia neta. Com sempre hem intentat emular la vida els nord-americans, fent urbanitzacions de adossats, camps de golf el seu estil de vida s'ha exportat per tot el món el menjar ràpida, els aliments transgènics, la sanitat privada, les bombes, el cotxe i el seu cine sempre ha sigut un exemple que s'ha de seguir. Haver-hi si ara tots prenem nota.
Amb esta aposta diu que generarà 5 milions de llocs de treball, esperem que tinga sort Barack Obama en esta comesa.

Salut,Ecologia i Treball.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria bé que revisares l'ortografia. El salt funciona molt bé, però després s'ha de revisar per no posar hui he tingut un son enlloc de hui he tingut un somni.

Salutacions

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Moltes gracies per el consell.

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

El salt esta molt bé, per als que no dominem el valencià acadèmic, per que l'apitxat ho domine molt bé.
També et dic una cosa, la llengua mes val destrossar-la que ignorar-la.
Per que sempre la podràs aprendre si la ignores no l'aprendràs mai .
Son 1 .m.a FISIOL.ANIM.Estat fisiològic que constitueix el període de descans del cos i de la ment ,durant el qual la consciència i la voluntat son suspeses totalment o parcialment i les funcions orgàniques són disminuïdes .
Somni m.1.psic. Seguit d'imatges i fenòmens psíquics sobrevinguts durant el son 2.fig a.imaginació vana de coses impossibles o tingudes per impossibles. b. Esperança, projecte, que sembla no tenir gens de probabilitat de realitzar-se . c. Idea quimèrica.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord Paco. Allò important és usar la llengua i no ignorar-la.

Salutacions