diumenge, 19 d’octubre del 2008

ASSEMBLEA COMARCAL DE L'HORTA D'ELS VERDS DEL PAÍS VALENCIÀ



El proppassat 1 d'octubre, es va constituir a Aldaia L'ASSEMBLEA COMARCAL DE L'HORTA d'Els Verds del País Valencià, amb l'objectiu principal d'afrontar els reptes polítics que es plantegen a l'horta i als pobles que la conformen.

Des d'aquesta plataforma anem a tractar de plantar cara de manera col·lectiva a les agressions que sobre la nostra comarca es produeixen per l'actuació negativa de la caverna autonòmica, així com la d'altres partits, que tot i camuflar-se sota un nom d'esquerres, fan polítiques similars a les de la dreta pura i dura.

Els objectius principals de la nova assemblea són: incrementar el contacte i la participació de l'afiliació verda i de les persones que en són simpatitzants, a través d'una major col·laboració i d'un intercanvi constant i formal; ser un referent de primera línia en la denúncia permanent i en la protesta activa contra les agressions que patim a la nostra comarca; lluitar per paralitzar l'especulació urbanística i la calculada degradació de l'horta i de tots els valor que l'envolten, tant físics com personals; treballar per tal d'aportar solucions sostenibles als greus problemes que patim diàriament per culpa de les polítiques antiecològiques i antisocials de la majoria dels governs municipals de la comarca i en especial del que fa de cap i casal, etc.

L'ASSEMBLEA COMARCAL DE L'HORTA d'Els Verds del País Valencià tindrà com a membres permanents i referents públics, els següents portaveus: Emília Nàcher (València), Antoni Navarro (Silla), Paco Muñoz (Alaquàs) i Voro Torrijos (Aldaia).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A part de Silla, Alaquàs, Aldaia i València, teniu més col·lectius locals??

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Si estes interessat formar part dels verds del País Valencià?? escriu-me un email
A esta direcció elsverdsalaquas@gmail.Com indicant la teu nom, direcció i telèfon i et remetrem a l'assemblea mes pròxima.

Anònim ha dit...

No vull formar part de cap partit. Tot i la simpatia que vos tinc a Els Verds no tinc cap intenció de militar-hi. Igual que no tinc cap intenció de militar al Bloc. Ni fa temps, quan simpatitzava, vaig voler militar a EU.

No has respost a la meua pregunta.

Salut, ecologia i país ////

Els Verds d'Alaquàs. ha dit...

Perdona que creguera que volies militar al nostre partit.
Per que com preguntaves si ni-ha ven més col-lectius locals.
De moment ni-ha el que el que veus.
De tota forma ni-han verds per tots els pobles ,el que no arriben a el mínim que demanem els nostres estatuts per ha poder formar una assemblea local, per axiò es formen les assembles comarcals per a que puguen estar representats, nosaltres son un partit xicotet però molt democràtics, no com uns altres que li marque fins i tot qui te que ser el candidat,
De tota forma si vols, i canvies de pensament els verds del país Valencià son el que et fa falta.
Salut i ecologia.